Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Comisia de Disciplină - Deciziile în cazurile Barro și Miletic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.05.2013

FR Baschet a anunțat deciziile Comisiei de Disciplină ca urmare a incidentelor consemnate la Meciul 2 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

Sanctionarea sportivului Ousmane Barro, in conformitate cu art. 17.3 alin b. din Regulamentul de Disciplina pentru “ … acte de violenta la adresa adversarilor in timpul jocului“ cu suspendare pentru 1 (una) etapa si amenda in cuantum de 300 Euro.

Sanctionarea sportivului Predrag Miletic, in conformitate cu art. 17.3 alin b. din Regulamentul de Disciplina pentru “ … acte de violenta la adresa adversarilor in timpul jocului“ cu suspendare pentru 1 (una) etapa si amenda in cuantum de 300 Euro.

Sanctiunile au fost votate cu majoritate de catre membrii Comisiei de Disciplina (2 voturi pentru si 1 vot impotriva).

Cele două cluburi au posibilitatea de a face contestație în decurs de 48 ore.

36 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    oare ?
    Acum sa aud pe toti cei care zic - HOtiii.. hotiii.. - daca dupa parerea lor in cazul asta s-a judecat cu aceeasi masura.
    Stim toti ce cap in gura a dat Barro si in ce fel a simulat Branko Cuic.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    ee
    pana la urma vor scapa fara suspendare dupa parerea mea daca ambele echipe fac contestatie si ii "iarta" reciproc pe cei doi..

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    deci ?
    si oare e corect ? daca mai punem in balanta si incidentul pe care l-a avut Burlacu cu Milos Pesic... clar talerul care atarna mai greu e spre incorectitudine din partea comisiei si clar nu se judeca obiectiv.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • dorinu :

    pacat....
    pacat pt.finala ca s-a aluat o asemenea decizie; puteau sa aplice doar o amenda, avand in vedere ca in timpul unor asemenea meciuri cu miza, presiunea este imensa...daca pt Assesoft lipsa lui Miletici nu cred ca va fi simtita, in schimb, absenta lui Barro pt meciul 3 va cantari destul de greu....poate ca dupa contestatie se va schimba decizia. Hai BC Mures!!!

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    ca de obicei: nu se analizeaza cauza
    Cele doua "efecte" pot fi semigratiate in conditiile in care se penalizeaza cauza: - gresala antisportiva- Timermanis nesanctionata prompt de al(r)bitrii+tupeul lui Vlahovici care nu este obisnuit fara masca si si-o cere din nou. In orice caz o analiza a cazului aducea clar in prim plan suplimentar 2 jucatori ai multipleicampioane nesanctionati pentru marlaniile comise- antisportivul jenant si samanta de scandal fara masca . Doreste staful ploiestea asta? Maniera de arbitraj a incurajat marlania. "Cine se aseamana se aduna".

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    @urzeala
    Pai da...sincer daca un ploiestean il lovea cu capul pe un muresean probabil multi ii cereau suspendarea pe viata...

    Dar sa fim sinceri nu e lovitura asa grava nici ca a lui Burlacu sau a lui Krstanovici, a fost un simplu "clinch" cum sunt o mie in fotbal cu putin teatru.

    In continuare zic daca arbitrii tinea un control meciul nu ar mai fi fost probleme de genul dar cand ii lasi sa se loveasca constant dupa fluier (a se citi Vlahovici lovind si intrand in discutii inutile constat dupa fluier) atunci normal ca dupa un meci extrem de tensionat se intampla astfel de incidente.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vlad :

    @luta
    Tu pe ce lume esti? De ce e antisportiv faultul respectiv? Ti se pare ca nu are treaba cu mingea? S-a dus pe capac, dar Barro a facut fenta si evident ca Timmermanis a cazut pe el. Sunt frecvente astfel de contacte. Tupeul lui Vlahovic care si-a cerut-o? Eu zic sa-l eliminam din sport, are tupeu si n-are masca.
    @dorinu: te contrazic - lipsa lui Miletic va conta foarte mult deoarece Mures va alinia o echipa mica (au un singur pivot pe banca) si deci oamenii mari ai lui Asesoft vor fi foarte vulnerabili la aruncari de afara sau drive-uri dupa pump-fake.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe #32 :

    Injumatatire
    Ca si fie consecventi cei de la Comisia de Apel ar trebui sa injumatateasca pedeapsa celor doi, ca si in cazul CB. Asta insemana ca cei doi jucatori sa aiba drept de joc dupa pauza.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Diana. :

    .
    Hai sa fim seriosi ce lovitura a primit Vlahovic si ce lovitura a primit Cuic.Miletic a intervenit ca sa nu iasa mai urat de atat...Atat pt Asesoft cat si pt Mures o sa fie un mare gol...si sincer nu mi se pare corecta suspendarea lui Miletic...si Cuic si Pesic stiu sa joace bine teatru...

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Titan :

    @Diana
    tu la ce film te-ai uitat??? Vlahovic a simulat tot meciul, la un moment dat Ciulin l-a atentionat ca da tehnic la urmatorul... daca Barro il lovea cu adevarat, "piticul" mergea la culcare... si nu a fost sange, cum s-a spus la TV, a simulat si el, ca si Cuic, de altfel...

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • sun :

    @urzeala @Diana

    Re: Playoff 2013

    Postby AmericanBBfan » Mon May 20, 2013 1:45 pm
    First of all this was only my second game that I have attended in Europe(I have attended several NBA games in USA) . Game 2 was the worst game I have ever attended due to the one referee being a Asesoft fan. Every call he made was totally against BC MURES.I was standing right above the play where Barro got ejected and it was nothing but a freaking soccer call because he did not even touch the guy. Someone needs to take it to the league because that official needs to be fired. I also attended Saturday's game and the officials were great for the reason that they made foul calls on both teams. I will attend the next home game but will be very pissed off if I see that damn referee again.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    contestatie
    cum adica se poate face contestatie in 48 de ore, cind, aici, pe site, ati publicat regulamentul care zice la pct 21.19 ca apelul poate fi facut in 7 zile?
    ia: http://www.totalbaschet.ro/articol/Explica%c8%9bie-referitor-la-Regulamentul-de-Disciplin%c4%83~22227

    cine nu si-a facut bine lectiile?

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Figurat sau propriu
    M-am întrebat destul de des de ce o sală ca cea din Târgul Mureş este numită “junglă”. Percepându-i pe spectatorii localnici ca fiind civilizaţi, m-am gândit mai mult la sensul figurat al acestui cuvânt. După manifestările cam fruste ale bravului pivot Barro din ambele meciuri, am realizat că sensul este mai degrabă propriu, cu accente de autenticitate…

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    @Don Ramon
    Si atunci care-i treaba pe la Ploiesti? Dupa manifestarile lui Burlacu de-a lungul anilor? Ce nume s-ar potrivii salii din Ploiesti sau Brazi? Aaa si nici o problema daca nu scrii ca cred ca ai lua ban pentru acel cuvant.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Comisie
    Foarte nuanţată decizie. Lovitura intenţionată cu capul, o ştie orice om cât de cât familiarizat cu baschetul, este de cel puţin două ori mai puţin nocivă decât cotul ăla cam tangenţial al lui Burlacu. În plus, lovitura vine din partea unui om de o superioritate morală incontestabilă. Dacă mai adăugăm la aceasta şi notorietatea simulărilor lui Vlahovic, care anul trecut era să-l accidenteze grav pe Martinic la cot cu o lovitură nemiloasă de piramidă nazală, ne dăm seama că suspendarea e exagerată. Nu mă miră însă, ştiut fiind faptul că Lecca este un admirator disimulat al Asesoftului. Nu vă lăsaţi induşi în eroare de diversiunea comentariilor sale la Digi. Duritatea sancţiunii aplicate lui Barro, cel puţin în comparaţie cu incalificabilul gest al lui Miletic, vorbeşte de la sine despre (ne)buna credinţă a lui Lecca.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Ousmane providenţial ptr Adiţă
    Barro este un om minunat. Lovitura aia de minge în cap i-a făcut mult bine lui Adiţă Tudor. După recepţionarea ei, jocul conducătorului nostrum a crescut evident în calitate. Şi pentru acest lucru îi mulţumim lui Ousmane.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11 :

    vlahovic
    Să vorbeşti despre Vlahovic ca despre un expert în simulări când îl ai pe Cuic în curte, e culmea tupeului. Pai, băiatul care aleargă de parcă n-ar avea genunchi e Lăcătuş al baschetului, oameni buni. Chiar şi Pesic e junior în faţa lui...

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Ferocitate
    Tigrule, în ferocitatea ta, ai muşcat fără milă din limba maternă(?):"... ce nume s-ar potrivii..." se scrie de fapt " ce nume s-ar potrivi". Cât despre sală, întreabă-i pe suporterii din Oradea care au venit la ultimele meciuri. Dacă sunt de bună credinţă, îţi vor confirma că nu i-a deranjat nimeni.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RayAllen :

    @Don Ramon
    se zica ca cine baga in discutie greselile gramaticale a cam pierdut argumentu!.. in fine.. doar voi, suporterii echipei de hoti numita asesoft puteti sa ziceti de bine de ei. eu ca muresean ii respect si pe cei de le gaz si pe cei de la cluj si pe cei de la sibiu si de la iasi etc. si cred ca si ei ne respecta ca si echipa dar mai ales ca si suporteri!!! dar dak intrebi pe orice iubitor de baschet din tara, inafara de cei din ploiesti o sa iti zica ca cei de la asesoft sunt ultimele gunoaie si ciulin si fabiana sunt al 6lea respectiv al 7lea om al lor!! pot sa iau ban pentru comentu asta ca nu ma intereseaza dar pentru suporterii asesoftului: macar taceti si bucurativa de titlurile furate!!! HAI BC MURES!!!

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    haha
    Mda o litera...de neinteles textul meu cu litera aia in plus...

    Si lasa-i pe Oradeni, te intreb pe tine ca vad ca esti expert in caracterizarea unui public dupa manifestarea jucatorilor. Adevarul e ca in toata tara imaginea voastra este una de cacat, toata lumea va "alinta" cu asehoti si acum incerci sa dai cu noroi in reputatie "Junglei" cu argumente nefondate dupa un incident minor care nu are nici o legatura cu publicul. Pana la urma prefer sa ne spuna jungla la propiu decat cuvintele cu care va caracterizeaza altii si cu asta noapte buna.

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    RayAllen
    Când ţi-ai luat pseudonimul RayAllen, ar fi trebuit să ştii că respectivul jucător american e dintre cei mai şcoliţi. Din păcate, după cum scrii "bucuraţivă", se pare că nu e şi cazul tău. Poate eşti tare la aruncările de la distanţă... Cât despre lipsa de argumente, mai bine uitaţi-vă în curtea voastră, plină de sentinţe fără acoperire, izvorâte din cea mai crasă impotenţă. Vă scremeţi de nouă ani, un Ardeal întreg, să ouaţi o mărgică, eventual două anul ăsta.Argumentele voastre : "căcat","gunoaie","Ionuţ diaree...".Într-adevăr, comentatorii din Ploieşti nu prea au astfel de argumente. Atunci se leagă de ortografie. Slavă Domnului, la asta sunteţi foarte, dar foarte tari!

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • injiner :

    don ramon
    don ramon stai jos, esti repetent din nou , lasa limba romana in pace ca nu suntem la academie , se poate intampla oricui sa mai greseasca , dar daca e sa comparam salile din ardeal in general cu sala din ploiesti devine penibil , in primul rand in ardeal la intrare se plateste un bilet , bilet care nu inseamna o punga de seminte primita pentru a scuipa si injura adversarul, plus promisiunea unui mic dupa meci .... biletul se plateste in ardeal pentru vizionarea unui spectacol sportiv si nu a unui spectacol de prost gist facut de ciulin and co .... problema e ca pana acum se plangeau doar clujenii si cei din sibiu , in ultimii ani au simtit ce inseamna sa joci cu asehotii si timisoara si oradea acum si muresul , si aici se discuta pe dovezi clare , sau daca jumate de tara suntem idioti ( si sincer sa fiu, suntem pentru ca va acceptam in competitie ) de ce nu va luati voi la inceputul sezonului titlu si sa ne lasati pe noi in pace

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • injiner :

    continuare
    am scris doar opt randuri ca sa poti analiza gramatical textul , am facut vreo doua greseli intentionate restul sunt involuntare , prima greseala involuntara e ca am numit cocina din ploiesti sala de sport , in cluj este o zona care seamana mult cu sala voastra se numeste " pata rat" si se caracterizeaza printr-o putoare insuportabila si prezenta majoritara a unor cetateni dintr-o anume minoritate care poarta slapi si sosete si care sunt extrem de guralivi si infocati sustinatori pentru oricine le ofera ceva pentru care nu depun cel mai mic efort, le place sa asculte manele iar idolul lor este de aseara la puscarie ... pentru ei conteaza doar ca seful lor si-a tras bemweu ( adica 8 titluri de campion ) nu mai poarta slapi, ci papuci rosii fara sosete si le corecteaza greselile gramaticale cand isi completeaza actele pentru ajutoare de la stat

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • injiner :

    intrebari
    ce cauta ponta la mures la meci , langa ghita ??? si de ce nu a stat in timpul meciului pe banca asehotilor ??

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vlad :

    @injiner
    Cu siguranta Ponta a pus presiune pe arbitri si d-aia ati pierdut. Tot ce misca-n tara asta/raul, ramul va sunt dusmani.
    Penibil!

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ikam :

    @vlad
    Penibili sunteţi voi! Eu eram convins încă de când am citit ştirea cu privire la delegarea arbitrilor pentru primele două meciuri, că în cel mai bun caz vom merge la Brazi cu scorul general de 1-1, deoarece Ciulin este egal cu înfrânge rea oricărei echipe gazdă. Puteţi comenta cât vreţi, dar ăsta-i adevărul - majoritatea oamenilor din ţara asta văd în aşa fel lucrurile (nici să nu încerci să spui că e doar o coicidenţă - când se întâmplă prima oară spui, că este o gre şeală omenească; a doua oară admiţi că este coicidenţă, dar a treia oară dacă se repetă este deja furt (uită-te doar la play-off). Dar nu trag mari speranţe că o să înţelegi, pent ru că de unde nu este, de acolo nici Dumnezeu nu cere. Fiind suporter mureşean eu pot să admit, că nici noi nu am jucat la capacitatea noastră obiţnuită, dar chiar şi aşa dacă am rvenit de la minus 15 puncte, ar fi cazul să-ţi dai seama ce echipă este ceea a Ploieştiului - dar nu trag speranţă nici de asta, pentru că suporterii ploieşteni văd doar una şi bu nă, şi anume, că toată lumea este în cârdăşie împotriva lor.În afară de ploieşteni sau a acelui număr mic de simpa tizanţi a Ploieştiului (în comparaţie cu restul ţării) nu am mai văzut, ca cineva să vă apere. Dar nici nu trebuie - pu teţi câştiga câte campioante vreţi (cu sau fără ajutorul ar bitrilor), pentru că în Europa oricum vă faceţi cam de fie care dată de râs. Şi mă apucă râsul-plânsul, când mă gân desc, că o echipă cu bugetul Ploieştiului nu îşi poate per mite o sală (sau se află în reparaţie? - ştii ceva? - nici nu mă interesează). Şi ca să ne referim şi la Ponta - când primul plagiator al ţării (pentru că asta este) este la faţa locului, înseamnă că pe undeva încurajează această atitudine de hoţie.

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RayAllen :

    @Don Ramon
    miam luat numele de RayAllen pentru ca e un exemplu de fair-play! fair-play pe care nu lam vazut niciodata la asehoti. degeaba te legi tu de greselile noastre gramaticale pentru ca noi , ardelenii cu un "no sapoi ce" rezolvam toata treaba. cum zicea si injiner ar trebui sa va luati titlu la inceput de sezon si sa ne lasati pe restu sa jucam baschet nu bambilici!

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Inpracticabil
    Adaug la „argumentele” voastre : „cocina din Ploiesti”, “putoare insuportabila si prezenta majoritara a unor cetateni dintr-o anume minoritate”, “gunoaie”. Cele enumerate anterior sunt luate cu copy-paste din postările voastre anterioare. Mă uit la ultimele postări ale jalnicului injiner. Rar mi-a fost dat să citesc nişte minciuni atât de sfruntate despre un oraş, sala de sport şi locuitorii lui. Nu poţi veni cu argumente în faţa unei dezlănţuiri de ură necontrolată, de fascism de cea mai joasă speţă , de frustrare fără speranţă, până la urmă, de abjecţie. Toate aceste postări fac acest forum inpracticabil. Poate că aşa a şi fost conceput : numai ca un vomitoriu în care ardelenii de la un nivel încolo, să-şi verse dejecţiile. Poate fost conceput ca interzis ploieştenilor. Să-l stăpâniţi sănătoşi.

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @Don Ramon
    Chill down domnu'Romi ca poate faci congestie cerebrala de la atata superioritate lingvistica si indignare socialista.

    Vezi ca te-a cam luat valul si poate nu ti-ai dat seama dar ai cam luat-o la vale cu exprimari de genul fascism si alte expresii din aceeasi gama.

    1. In primul rand gestul lui Barro trebuia sanctionat ceea ce s-a si intamplat de fapt.Vlahovic a fost in cel mai rau caz atins usor ca altfel nu se certa cu Ciulin ca vrea sa continue jocul.Daca Barro il lovea Vlahovic o termina cu baschetul in seara aceea. Dar asa cum am mai spus gestul se sanctioneaza nu efectele. Endo of story.

    2. Iti convine sau nu, sala de la Ploiesti se umple foarte rar la meciurile de baschet cu toate ca intrarea este libera.

    3. O mare parte din spectatorii de la Ploiesti "sparg seminte"la greu deoarece astia sunt oamenii, la ce gen de spectatori te astepti cand intrarea este libera? Nu vraeu sa spun ca toti sunt asa dar o mare parte sunt.

    Multi de pe acest forum se "se ambaleaza prea tare" si ajung sa faca afirmatii jignitoare sau neadevarate dar asta nu insemna ca toti trebuie sa facem la fel.

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Don Ramon
    scuze pentru cele 2 greseli de redactare din postul anterior, viteza.....:)

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Oldboy
    Congestie cerebrală, Doamne fereşte, poţi să faci la orice vârstă, nu numai la a mea, cum elegant faci trimitere.
    Am să-ţi răspund şi eu punctual :
    1. N-am făcut niciodată un cap de ţară din gestul lui Barro. Am vrut doar să spun că motivele sau circumstanţele care l-au făcut să se enerveze sunt valabile şi pentru alţii. Am vrut să mai spun că, pentru gesturi similare, aceeaşi comisie a dictat sancţiuni de la 2 etape în sus. Citesc printre rânduri o oarecare mândrie pentru tăria de cap a lui Barro şi efectele ei virtuale devastatoare.
    2. Dacă ai văzut sala cam goală, a fost pentru că, la vremea aceea, valoarea echipei din Târgu Mureş ca adversar al Asesoftului nu prea putea umple o sală, mai ales că tot pe acolo treceau echipe ca Girona, Fenerbahce, Dinamo Reg. Moscova şi altele. Ce să-i faci, lumea se obişnuise cu binele şi nu suporta să-l vadă pe săracul Jujuan cum luptă singur contra unei echipe de malaci. Poţi însă să contezi pe săli pline de la anul, dacă vă menţineţi lotul şi mai deveniţi şi campioni.
    3. Chestia aia cu mâncat seminţe e o munciună care nu vă face cinste. Se mănâncă floricele de porumb ca în mai oricare sală. Dacă la voi se vinde frişcă şi căpşune ca la Wimbledon, nu pot decât să îmi întăresc sentimentul de admiraţie şi complexele de inferioritate faţă de baschetul şi metabaschetul târgmureşean.
    4.Ţin să spun foarte răspicat că nu fac generalizări cu privire la oamenii dintr-o regiune sau alta a ţării. Am spus foarte clar şi eu cred că ai priceput, că e vorba de "ardelenii de la un nivel încolo" şi anume cei care colportează minciuni şi folosesc cuvinte jignitoare, adică cei despre care, cu delicateţea ce te caracterizează, spui că "se ambalează prea tare".

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RayAllen :

    @Don Ramon
    "doane" eu am jucat in sala de la brazi si e destul de jegoasa... deci nu degeaba zicea cine zicea asta! tribunele f mici si goale tot timpu! nu va mai mandriti ca ati jucat cu girona si fener si etc pentru ca nu ati ajuns acolo pe meritul vostru! ati ajuns acolo pe mana lui ciulin si fabiana si in trecut mai era un arbitru tot asa de binevoitor cu hotii din ploiesti.. asa ca o sa iti zic cum ziceti voi "hai pa"

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @Don Ramon
    Vad ca te-ai mai calmat (te-ai enervat si nu avea sens dar nu esti de azi de ieri pe forumuri si stii ca n-are rost sa te enervezi fara rost).
    1. Ma bucur :)
    2. Nu ma refeream doar la meciurile cu Muresul ci in general in ultimii ani este mai goala sau cel putin asta am vazut la meciurile televizate.
    3. Nu bag mana in foc pentru cati o fac dar se face, am vazut eu.
    4. Ma bucur ca este asa.

    Ca final: sa avem meciuri frumoase si sa ne bucuram de ele.

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @Don Ramon
    Vad ca te-ai mai calmat (te-ai enervat si nu avea sens dar nu esti de azi de ieri pe forumuri si stii ca n-are rost sa te enervezi fara rost).
    1. Ma bucur :)
    2. Nu ma refeream doar la meciurile cu Muresul ci in general in ultimii ani este mai goala sau cel putin asta am vazut la meciurile televizate.
    3. Nu bag mana in foc pentru cati o fac dar se face, am vazut eu.
    4. Ma bucur ca este asa.

    Ca final: sa avem meciuri frumoase si sa ne bucuram de ele.

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • injiner :

    @don ramon
    doare rau adevarul ??? ce sa facem, e cam sa suportati asta , daca vrei sa discutam pe argumente baschetbalistice ca sunteti niste hoti ordinari ( ma refer strict la baschet ) o facem cand vrei , iti spun doar ca pe oriunde mergeti lasati o in urma voastra doar putoare si scarba , si asta o zic toti suporterii din tara , asa ca mai lasa-ne cu fascism si jigniri si alte chestii din astea , din pacate noi ardelenii suntem niste fraieri pentru ca va primim in casa noastra cu respect si voi va faceti nevoile la masa si in loc sa va scoatem afara in suturi, va mai tot dam o sansa pentru ca in fiecare an plang cel putin doua orase sau echipe in urma hotiilor voastre ... asa ca poti sa zici ce vrei ca suntem frustrati, fascisti ( daca eram asa aveati pana acum vreo 3 titluri si de vreo 5 ani nu mai aveati echipa) etc problema e ca suntem doar fraieri ca mai acceptam sa jucam cu voi .... si apropo de marile echipe care au jucat la voi in sala pana si amarata aia de cupa ati castigat-o cu ajutorul arbitrilor , asa ca macar aveti bunul simt si bucurati-va de hotiile voastre intre voi ....

    cu 10 ani în urmă (22.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea oradeafun :

    promptitudine
    Vai dar ce promptitudine a avut de data asta comisia. Si ce s-au grabit cu analiza. Nu stiau ca sunt si acum zile de sarbatoare, cava Rusalii Catolice, Sfintii Imparati Constantin si Elena etc. Eu zic ca puteau amana pana in preziua meciului, sa nu aiba timp comisia de apel sa se reuneasca.

    cu 10 ani în urmă (23.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!