Stiri Liga I Masculin

Concordia Chiajna, joc ca de antrenament cu Vabova

Costin Marinescu

Costin Marinescu
30.10.2013

Experiența căpătată de o parte dintre jucători în Liga Națională, dar și valoarea modestă a adversarului au ajutat Concordia Chaijna 2 să obțină o victorie la peste 55 de puncte diferență în etapa a 5-a a L1M. Ilfovenii s-au impus cu 104 - 48 (27-6, 19-14, 26-12, 32 - 16) pe Vabova Sf. Gheorghe.

Cu 17 puncte, Andrei Petică a fost principalul marcator al partidei. Ciprian Țelinoiu a înscris 13 puncte, trei coșuri fiind reușite din spatele semicercului de 6.75m, iar Cătălin Staicu, Ciprian Mihai și Marian Ararău au terminat cu câte 12 puncte.

Nagy Palko, care și-a trecut în cont 11 puncte, 6 venind din aruncări de la mare distanță, a fost singurul jucător de la Vabova care a înscris în double digit. Lehel Fekete și Bogdan Moașa au marcat 9, respectiv 8 puncte.

În urma acestui rezultat, Concordia Chiajna se menține pe primul loc în Seria B, cu 9 puncte (4 victorii și o înfrângere), în timp ce Vabova ocupă ultima poziție a clasamentului cu 5 puncte.

Etapa următoare Chiajna va juca la Brașov, cu Corona, iar Vabova va întâlni pe CSU Asesoft 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!