Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Conducerea U-BT Cluj, despre bugetul de transferuri al clubului: „Este similar cu anii precedenți”

Eduard Popa

Eduard Popa
08.08.2019

Conducerea U-BT Cluj, despre bugetul de transferuri al clubului: „Este similar cu anii precedenți”

u bt cluj buget 2019 2020

U-BT Cluj a perfectat al șaselea transfer din acest sezon. Este vorba despre lituanianul Donas Tarolis, care a evoluat ultima oară pentru Panevezys Lietkabelis.

Totalbaschet a citat presa din țara natală a lituanianului și a anunțat că acesta va avea în LNBM un salariu de 170.000 de euro pentru următorii doi ani (o medie de 85.000 euro pe sezon).

Într-un drept la replica adresat site-ului nostru, conducerea U-BT Cluj ne-a informat printr-un comunicat că:

„Am văzut informația de pe site-ul dvs. legat de salariul jucătorului Donas Tarolis, însă menționăm că informația este departe de adevăr, chiar și în contextul unui contract pe doi ani. De asemenea, menționăm că U BT are un buget similar cu anii precedenți chiar în condițiile în care am reușit să aducem un antrenor de primă talie europeană, în prezența domnului Dusko Vujosevic, antrenor ce aduce un plus semnificativ întregului baschet românesc”, se arată în mesajul conducerii lui U-BT.

Reamintim că echipa clujeană i-a mai adus în această vară pe Brandyn Curry, Karlo Zganec, Artis Ate, Patrick Richard, Rareș Uță și Darko Planinic.

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

10 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu underCat :

    informatia departe de adevar
    in sus sau in jos? si bugetul e similar de mult sau similar de putin cu anii precedenti :)? Replica asta pentru pacalici, politica in toata regula nmic concret.

    cu 4 ani în urmă (08.08.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Re:
    Da, sigur. Și cum salariul lui Vujosevic este "pe acolo" cu al lui Silvasan :))), înseamnă că incepatorii de Curry, Richard sau Planinic au ales Clujul doar pt Untold...
    Întrebare, oare de ce în România toți (în afara de sectorul public) se feresc ca de ciuma de subiectul salariu? De la baschet pana la marile corporații? De ce este asa un secret și mai ales de ce este o rușine dacă eu am mai mult sau mult mai mult ca tine?

    cu 4 ani în urmă (08.08.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Ilie Andrei :

    :))
    Buna gluma, U-BT, sa n-o mai faceti!

    cu 4 ani în urmă (08.08.2019) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Întrebare
    Oare,cei din conducerea U-BT au dat anunțul cu numele greșit al jucătorului sau iar a greșit TB?O zi faină!

    cu 4 ani în urmă (08.08.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Marius_M :

    Marius M
    Adică e similar cu cel din anii precedenți. Adunat la un loc.

    Eu nu înțeleg ce e cu secretomania și cu lipsa de onestitate. Nu e nicio rușine sa fii bogat.

    cu 4 ani în urmă (08.08.2019)
    • bulcul:

      Asta zic
      E ceva normal si de sine inteles sa fie diferente de bugete. Si e de asteptat sa fie Clujul cea mai bogata, in lipsa unei echipe serioase din Bucuresti. Eu nu sunt un fan al sportului de multa vreme, si nu inteleg cum se poate sa nu existe interes in tot orasul acela, cat toate celelalte la un loc, cu companiile de-acolo, bugetul ala imens al primariei... Ar putea fi o echipa cu buget serios pentru Europa. Poate ma lamureste cineva. Altfel, al doilea oras e Clujul. La toate capitolele. Eu as spune cum de nu se vede o diferenta mai mare?! Sigur, asta nu iti castiga imediat un campionat, dar e o realitate.

      cu 4 ani în urmă (08.08.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      bulcul
      Putintica rabdare. Apare CSM Bucuresti si p-aici. Googaleste un pic si vezi ce buget au avut in ultimii 3 ani. Cluj, Sibiu, Oradea la un loc nu aduna atatia bani.

      cu 4 ani în urmă (08.08.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Buun
    Cred că și Clujul e gata, poate mai vine un român, dar cam atât probabil până în iarnă. Au adus 3 "staruri" și 3 role-playeri. Rămâne de văzut cât de repede se vor lega, că e clar că vor arăta bine la un moment dat. Lituanianul arată bine, dar e clar că pentru cifre mai bune are nevoie de minute mai multe. Vedem...
    PS Absolut ridicolă replica oficială, dar nu mai insist, comentariile de mai sus sunt absolut suficiente.

    cu 4 ani în urmă (08.08.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    buget, salarii
    Mai oameni buni. La compania la lucrez, cand m-am angajat, am negociat un salar si am semnat si pentru confidentialitate. Colegii mei cu care lucrez nu stiu ce salar am si nici eu nu-l stiu pe al lor. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar pe noi romanii ne intereseaza mai tare de capra vecinului decat de a noastra.

    cu 4 ani în urmă (08.08.2019)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      revin la exemplul NBA
      ca n-or fi aia niste retardati si n-am aflat noi. Acolo se PUBLICA bugetul echipei pina la costul cu hirtia igienica ( exemplu usor fortat ) si pina nu are garantia bugetului echipa respectiva nu poate incepe campionatul ( inca nu s-a intimplat asa ceva ). Daca unul e invidios pe salariul altuia e LIBER sa plece ( la expirarea contractului ). Comparatia cu o Companie e asadar un pic fortata ( de fapt toata lumea stie salariul colegului , prin amica de la HR ). Asa cum absolut normal este sa se cunoasca salariile bugetarilor ( sunt contribuabil si vreau sa stiu). Parerea mea este ca este o tema falsa cea a bugetelor si firesc ar fi ca bugetele cluburilor sportive sa fie cunoscute, la fel si salariile sportivilor, spun salarii si nu venituri ( chiar nu ma intereseaza cit ia xulescu din reclama la prezervative ). Revenind la realitatea romanesca, bugetele in sport ( dar si cultura ) sunt asa de mici incit ar fi RIDICOLA publicarea lor. Cine stie ce am mai afla de sportivi platiti in brinza sau ciorapi flausati ( de la sponsori).

      cu 4 ani în urmă (08.08.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!