Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Consiliul Local a aprobat un buget în valoare de 1 milion de dolari pentru CSM Satu Mare pe 2018

Eduard Popa

Eduard Popa
22.02.2018

Captură foto: itv

Săptămâna trecută, în sedința extraordinară a Consiliului Local Satu Mare, Clubul Sportiv Municipal din localitate și-a cunoscut bugetul alocat pentru anul 2018. Structura sportivă a solicitat 1 milion de euro, însă autoritățile publice i-au atribuit 1 milion de dolari, mai exact 3.850.000 lei. 

Cu toate că ședința a durat mai puțin de jumătate de oră, în cadrul acesteia a existat un schimb lung de replici între Vasile Fogel și consilierii care în urmă cu o lună i-au cerut demisia de la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare. Consilierul Radu Roca i-a reproșat președintelui CSM constatările Curții de Conturi care au raportat cheltuielile avute de club ca urmare a executărilor silite. La rândul său Fogel a declarat că nu își face griji prentru sumele plătite până acum deoarece acele sume nu îi pot fi imputabile personal.

Toate procesele care sunt pe rol, sau care au fost terminate, sunt cu aceeași firmă. Noi considerăm că aceste sume sunt necuvenite și ne-am dus în tribunal cu ele ca să hotărească tribunalul. Dacă justiția acordă firmei dreptate, nicio problemă, suntem acoperiți, nu este nicio sumă imputabilă, nimic. 

Un alt subiect abordat a fost cel al sumei de bani alocate secției de baschet, în cuantum de peste 2 milioane de lei. Întrebat dacă consideră că Satu Mare își permite să investească această sumă de bani doar în baschet, Vasile Fogel a afirmat că în cazul în care va câștiga titlul echipa fi nevoită să evolueze în Liga Campionilor.

Dacă ați urmări puțin activitatea acestui club ați observa de ce e pusă acea sumă de bani la baschet. Suntem în finale în trei competiții, dintre care una europeană. Una europeană. Și acolo trebuie bani ca să participi. Nu poți să nu participi. Dacă se câștigă campionatul trebuie să jucăm în Liga Campionilo. Știți ce înseamnă asta? Nu vă dați seama. 

Întreaga ședință poate fi urmărită în video-ul de mai jos.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    De care liga campionilor vorbeste Vogel??Cel din judetul Satu Mare??Nu sinteti in stare sa castigati un campionat intern sau o cupa pe teren,si vreti in Liga Campionilor ...faceti ordine in situatia fanaciara si dupa aceia sa visati la meciuri internationale!!

    cu 6 ani în urmă (02.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!