Stiri

Cornel Lungu: "Astăzi vom afla care este situația cărții verzi a jucătorului pe care dorim să-l legitimăm"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.02.2013

Contactat de către TotalBaschet, președintele lui BC Mureș, Cornel Lungu a precizat următoarele referitor la situația lui Damjan Kandic:

"Jucătorul este la Târgu-Mureș, dar nu este vorba despre faptul că ar fi în probe. Știm jucătorul, îl cunoaștem, așa cum îl cunoașteți și dumneavoastră. A jucat în România în trecut.

Noi am făcut o solicitare la FR Baschet în legătură cu situația cărții verzi a jucătorului. Acesta e motivul pentru care nu am semnat, deocamdată, contractul. Jucătorul se afla în România, am luat legătura cu impresarul lui, iar acum așteptăm informații cu privire la actele jucătorului. În cursul zilei de astăzi vom obține mai multe informații în acest sens.

Pot să spun că în urma accidentării lui Jucan noi am rămas deficitari la poziția 4. Din păcate nu există nicio variantă de înlocuire a jucătorului accidentat cu un baschetbalist român. Nu era important să fie bun pe faza de atac, dar să fie pregătit și să ne poată ajuta pe poziția 4. Din păcate nu am găsit nicio variantă viabilă de jucător român disponibil.

Nu va fi niciun fel de problemă, dacă îl legitimăm, că avem șapte străini în lot. Mai multe echipe se află în această situație și vom alege cei șase străini în funcție de nevoie, de formă și de modul în care fiecare dintre ei ne poate ajuta."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!