Stiri Liga I Masculin

Costel Bulai: "Lipsa de bani e principalul motiv pentru care am decis să ne retragem"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2014

Phoenix Corona Braşov s-a alăturat celor şase echipe retrase din Liga I la baschet masculin. Gruparea de la poalele Tâmpei a luat această decizie datorită situaţiei financiare care se află în strânsă legături de cauzalitate cu schimbarea din mers a programului competiţional.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Costel Bulai ne-a declarat că echipa nu mai poate suporta costurile încă unui tur-retur.

Lipsa de bani e principalul motiv pentru care am decis să ne retragem din competiţie. Nu e vorba de retragerea unui sponsor, noi ne autofinanţăm, dar faptul că s-a modificat competiţia, căci a mai apărut încă un tur şi un retur, noi nu mai avem bani să ducem încă un tur  şi un retur. Ne făcusem un calcul la începutul campionatului şi nu am reuşit să strângem banii necesari.

Întrebat dacă se vor înscrie sezonul viitor în Liga I, oficialul braşovean a răspuns afirmativ.

Teoretic da, putem merge înainte pentru sezonul viitor dar să vedem daca vom fi în aceeaşi situaţie. Să vedem dacă găsim bani, dacă nu găsim, că dacă tot îi punem din buzunar e destul de greu. Am avut anul trecut ceva susţinere de la bugetul local, dar foarte puţin. În rest  doar din buzunar. Uşor nu e, căci se adună într-un sezon spre 10 mii de euro.

Referitor la incidentul de la finalul lunii februarie, Bulai a declarat că problema a fost rezolvată amiabil.

Am avut o discuţie cu domnul Păun şi am rezolvat problema.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!