Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova a trecut de Phoenix Galați

Ionuț Greere

Ionuț Greere
21.10.2016

Formația SCM Universitatea Craiova s-a impus, scor 80-69, în partida disputată vineri, în Sala Polivalentă, în compania echipei Phoenix Galați, contând pentru etapa a 5-a din Liga Națională de baschet masculin. Scorul pe sferturi a fost: 17-16, 22-16, 27-18, 14-19.

Oaspeții au început mai bine jocul din Bănie și au condus la mijlocul primului sfert cu 10-6, însă craiovenii au revenit și au terminat în avantaj prima secvență a partidei. În cel de al doilea sfert al primei reprize  gazdele s-au desprins și au întrat cu 7 puncte la pauza mare.

Jamar Abrams a făcut spectacol din spatele semicercului, iar Filip Șepa a fost omul potrivit la locul potrivit. Craiova a punctat decisiv în sfertul al treilea și înainte de ultimele 10 minute ale partidei avea un avantaj liniștitor, 66-50. Ecartul gazdelor a crescut la 21 de puncte, dar finalul a aparținut oaspeților, care au avut un parțial de 12-0 și au pus presiune pe echipa craioveană. Marko Marinovic nu a ratat de la linia de libere și a securizat victoria Craiovei.

Pentru Craiova, Marko Marinovic și Jamar Abrams au totalizat câte 20 de puncte, iar Șepa a terminat jocul cu 16 puncte. În replică, Milos Bojovic a înscris 20 puncte, în vreme ce Milan Milovanovic a reușit 18 puncte și 8 recuperări.

 

*foto: Ionuț Greere

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!