Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova primeşte vizita Stelei în ultima etapă din sezonul regulat LNBM

Eduard Popa

Eduard Popa
23.02.2017

scm u craiova steaua

SCM Universitatea Craiova va încerca să spele imaginea unui sezon complet ratat în ultima etapă a Ligii Naţionale de Baschet Masculin în duelul de pe teren propriu cu Steaua CSM Eximbank Bucureşti.

Oltenii se află la capătul unei sezon regulat foarte dezamăgitor. În acest moment echipa condusă de Vladimir Vuksanovic se află pe penultimul loc în clasament, cu numai 5 victorii din 19 partide. Singura echipă sub U Craiova în clasament este în acest moment BCM Olimpic Baia Mare. Craiovenii se vor lupta pentru ultimele două locuri de playoff în grupa valorică inferioară, cel mai probabil alături de BC Mureş, Phoenix Galaţi şi Dinamo Bucureşti. De reamintit şi faptul că oltenii au avut o serie incredibilă, de 6 partide consecutive la care au pierdut la mai puţin de 6 puncte diferenţă. Seria a fost întreruptă de victoria din ultima etapă cu BC Mureş, scor 91-72.

De partea cealaltă Steaua tocmai s-a despărţit de antrenorul principal Claudiu Fometescu după înfrângerea din semifinalele Cupei României, scor 88-75. Locul său pe banca tehnică a fost luat de secundul Milorad Perovic, până ce conducerea Stelei se va decide asupra unui nou principal. În campionat însă steliştii stau mai bine. Aceştia au adunat 14 victorii în 19 partide şi se află pe locul doi în clasamentul LNBM.

Cele două echipe s-au întâlnit chiar săptămâna trecută, în Final 8 ul Cupei României de la Sibiu. Steliştii s-au impus fără mari probleme, scor 83-63. Miţă Paul a fost cel mai bun marcator al Stelei cu 15 puncte, urmat de Nikola Malesevic cu 14. De partea cealaltă Hargrove a avut 15 puncte iar Jamar Abrams 13 puncte şi 8 recuperări. A fost cel de-al 17 lea duel dintre cele două echipe. Steaua conduce detaşat cu 12-4, iar o partidă din sezonul trecut al Cupei României s-a terminat egal.

Partida dintre SCM U Craiova şi Steaua va avea locv vineri, 24 februarie 2017, de la ora 17:15 la Sala Polivalentă din Craiova. Meciul va putea fi urmărit şi pe Digi Sport 4.

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!