Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristi Crăciun: „Pentru noi e ultima şansă să mai sperăm la Playoff!”

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
01.03.2013

Baschetbalistul lui CSU Atlassib este de părere că partida va fi una disputată, în condiţiile în care ambele echipe îşi vor dori mult victoria.

Cu siguranță va fi un meci disputat. Pentru noi e ultima șansă să mai sperăm la Playoff, iar ei se luptă pentru o poziție cât mai bună în clasament. Noi jucăm acasă şi suntem destul de pregătiți să putem câștiga. Avem nevoie doar să fim concentraţi şi să dăm maximum pe toată perioada meciului.

Crăciun, care a evoluat în trecut şi pentru formaţia medieşeană, laudă parcursul Gazului Metan în EuroChallenge.

Este de admirat parcursul lor in cupa europeană şi este o bucurie şi o mândrie că o echipă românesca reuşeşte așa ceva si țin pe această cale să îi felicit.

Confruntarea dintre CSU Sibiu şi Gaz Metan Mediaş este programată duminică, 3 martie, începând cu ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!