Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim şi-a prelungit contractul cu CSM Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.08.2014

Mandatul lui Cristian Achim la CSM Oradea a fost prelungit cu încă doi ani. Informaţia a fost făcută publică în cadrul conferinţei de presă susţinute luni dupămasă la Primăria Municipiului Oradea. Pentru tehnicianul originar din Râmnicu Vâlcea, stagiunea 2014-2015 va fi cea de a 6-a alături de gruparea de pe malul Crişului Repede, acolo unde a ajuns în luna noiembrie a anului 2009.

Conform statisticilor oferite în exclusivitate de către site-ul nostru, Cristian Achim are un bilanţ de 126 de victorii şi 67 de înfrângeri în cele 193 de jocuri susţinute pe plan local, în timp ce în Europa a adunat trei victorii şi tot atâtea înfrângeri. Cu Achim pe bancă Oradea a înregistrat cele mai bune rezultate din istorie, având în palmares o finală de Ligă Naţională, o finală de Cupa României, un loc trei obţinut în campionat respectiv un loc patru în Cupa României.

De-a lungul carierei Achim a mai pregătit pe CS Râmnicu Vâlcea la nivel de juniori şi seniori. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mi :

    multumiri
    Multumim Cristian Achim.
    Va dorim bafta !

    cu 9 ani în urmă (11.08.2014)
    • tzontzolino:

      re
      Achim si Sapera sunt 2 antrenori care uimesc si vor uimi toata tara! Dovada ca si cu antrenor roman poti ajunge sus!

      cu 9 ani în urmă (11.08.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!