Stiri

Cristian Achim: „Am început modest, comițând greșeli simple”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
25.01.2017

CSM CSU Oradea a pierdut partida disputată împotriva celor de la Venezia în etapa a XIV-a din sezonul regulat al Basketball Champions League, scor 89-78. 

Cristian Achim, antrenorul orădenilor, a vorbit despre partida pierdută de jucătorii săi, care le-ar fi putut aduce calificarea în playoff-ul Bascketball Champions League. 

„Felicit Venezia nu doar pentru acest succes, ci și pentru calificarea în playoff-ul competiției. Cred că este un rezultat și o performanță remarcabilă pentru orice echipă. Referitor la meci, l-am început modest, comițând greșeli simple, care i-au pus pe adversari pe contraatac. În repriza a 2-a am jucat mai bine în ambele faze ale jocului. dar acest lucru nu a fost suficient pentru a reveni în meci. Era și greu să o facem, în compania unui adversar de nivelul Veneziei”, a spus antrenorul lui CSM CSU Oradea, Cristian Achim, potrivit site-ului oficial al clubului. 

CSM CSU Oradea va continuă aventura europeană în optimile FIBA Europe Cup. 

 

*foto: Valentin Todea

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu amg :

    Campioni...seminte...titlul....
    Campionii sunt in teren...nu sunt cei ce fac comentarii aici. Probabil vii de la fotbal...divizia C...la baschet inca nu am vazut pe nimeni savurand seminte...imi este greu sa cred ca ai timp de asa ceva...
    Stai linistit titlul ajunge in Ardeal anul acesta. O sa fie o bucurie de scurta durata. La cum joaca Clujul si la ce lot au, sunt sanse imense ca titlul sa ajunga la ei...oricum mai multe decat pentru Oradea... Pana atunci respect pentru jucatorii Oradiei, ne-au incantat privirea si sufletul cu, cateva meciuri superbe in Europa.

    cu 7 ani în urmă (25.01.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Campioni...seminte...titlul....
    Era ptr tsc_1980....

    cu 7 ani în urmă (25.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!