Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Am avut un meci prost din toate punctele de vedere”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.05.2018

CSM CSU Oradea nu și-a putut apăra avantajul terenului propriu încă de la primul meci al seriei cu BCM U Pitești. Echipa bihoreană a cedat cu scorul de 66-62 în partida cu formația din Trivale. Cristian Achim a vorbit despre acest eșec la conferința de presă, după cum prezintă site-ul oficial al echipei orădene. Tehnicianul a punctat încă o dată opinia sa despre adversarul din primul tur de playoff și a vorbit și despre situația în care se află acum echipa sa:

„Este 1-0 pentru Pitești. Cu siguranță și dacă era 1-0 pentru noi aș fi avut același discurs. Este 1-0 și atât.

Nu vreau să fac pe deșteptul, însă reamintesc faptul că eu am spus despre această echipă a Piteștiului că este deosebit de valoroasă. Am repetat acest lucru de fiecare dată când am vorbit despre această echipă. Acum nu mai e cazul să o repet.

Am marcat foarte puțin pentru a putea emite pretenții la victorie. Am avut la aruncări deschide ratate de m-am săturat. Asta este situația. Uneori intră, alteori nu intră. Am avut un meci prost din toate punctele de vedere. Opt pase decisive îmi spune că noi nu am jucat colectiv, nu am jucat ca o echipă.

Referitor la ultima fază, este foarte simplu. Denison nu l-a văzut pe Zeno, care era liber în colț.

Un duș rece pentru noi. Eu știu cum va fi tratat acest eșec. Dacă ne vom califica se va uita, iar dacă nu ne vom califica este evident că nu se va uita acest meci. Nimic nu contează în afara calificării. Poate să fie 3-0, 3-1, 3-2, nu are nici cea mai mică importanță. Contează doar cine se califică.

Nu mai putem schimba nimic ce are legătură cu acest meci. Ne concentrăm pe meciul următor. Este limpede că ne așteaptă un meci infernal în care pentru noi victoria devine obligatorie. Aștept o reacție importantă din partea întregii echipe.”

Meciul 2 al seriei dintre CSM CSU Oradea și BCM U Pitești se joacă sâmbătă, 5 mai.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Uneori...
    "Masina de baschet" pare o instalatie Sado-Maso.....
    cateodata par de-a dreptul sadici vis-a-vis de trairile fanilor si masochisti in ce priveste parcursul echipei in fazele superioare ale ligii.
    Probabil ca la mijloc sta filosofia "Victoria/Reusita e cu atat mai dulce cu cat e mai muncita iar Infrangerea/Nereusita e mai putin amara daca, in final, adversarul e stors de puteri"

    cu 5 ani în urmă (04.05.2018)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      CSM
      Sincer, poti să emiti pretentii la ce am jucat noi? La time out Achim le striga într-una că nu suntem o echipă, fiecare aruncă la cos după bunul plac, de aici si nr mic de pase decisive. De scheme ce să zic, nu prea am văzut asa ceva. Probabil multi jucători sunt la final de contract si se gândesc la cifre. Undeva e o problemă. Masochismul în faza asta sper să se oprească aici. În multe meciuri am început catastrofal , apoi am alergat tot meciul după victorie. Eu zic că aici e o mare bubă. Nu sunt suficient de concentrati la partidă, iar când se trezesc e prea târziu. Să sperăm că vedem altceva sâmbătă si vreau să văd determinare din primul minut, nu din sfertul 4.

      cu 5 ani în urmă (04.05.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!