Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: “Este greu când te confrunţi cu atâtea accidentări”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
26.10.2014

Vicecampioana României, CSM-U Oradea, traversează unul dintre cele mai grele momente din ultima vreme. Învinsă dramatic de către CSU Sibiu, în acestă seară, 86-84, formaţia orădeană se află la a treia înfrângere consecutivă.

Antrenorul Cristian Achim a declarat, la conferinţa de presă de după meci, că trece printr-o perioadă fără precedent, cu care nu s-a mai confruntat în întreaga sa carieră de antrenor. Tehnicianul spune că înfrângerea se datorează problemelor de lot cu care se confruntă echipa:

“Ne aflăm într-o situaţie total neplăcută, la care nu se aştepta nimeni, acesta este şi motivul principal pentru această nouă înfrângere. Trebuie să facem nişte schimbări. Am jucat total atipic. Aş vrea, totuşi, să-mi felicit jucătorii pentru dăruirea pe care au arătat-o în această seară. Este greu când nu ai jucători, când te confrunţi cu atâtea accidentări, practic nu poţi face o rotaţie. Cu toate acestea, puteam să câştigăm, am avut şi ultima posesie, şansa de a învinge a fost în mâna noastră. Trecem printr-o situaţie dificilă, suntem măcinaţi de accidentări, am avut la antrenament şi doar 10 jucători. Doar de săptămâna trecută am putut să ne antrenăm normal. Sper ca, în curând, să pot conta şi pe Guţoaia, un jucător exponenţial pentru echipa noastră. Nu m-am confruntat niciodată cu o asemenea situaţie, una horror, de altfel.”

CSM-U Oradea se află la a treia înfrângere în faţa lui CSU Sibiu, în acest sezon, de fiecare dată fiind învinsă la o diferenţă de o posesie.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda...
    accidentarile... iar
    of of

    cu 9 ani în urmă (26.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Accidentari
    Aveti doar pe Tibirna accidentat. Jucati , treziti-va si nu mai dati vina pe asta!
    Si Craiova joaca tot in 7 oameni!

    cu 9 ani în urmă (27.10.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    accidentati
    Nu e doar Tibarna. Este si Gutoia si Dani Popescu (de aceea a jucat asa putin). In concluzie toti romanii din rotatia de baza. In prezent Oradea joaca cu un singur jucator pe pozitia 4 si un singur jucator pe pozitia 5. E foarte greu pentru acestia 2 sa duca un meci pana la capat in conditii optime.
    In schimb ai dreptate referitor la mobilizare. Aici nu mai e Oradea de anul trecut, parca joaca fara ambitie.
    Ca suporter e normal ca sa sper intr-o revenire. E clar ca nu vom avea rezultatele de anul trecut dar sper sa facem totusi o figura frumoasa.
    Craiova joaca in 7 jucatori pt ca asa e strategia de joc a lui Mandic (cel putin pana acum). Aveti intr-adevar 2 jucatori accidentati dar doar unul dintre ei putea juca pt ca aveti 7 straini. Oricum asta nu scade cu nimic meritul echipei. Felicitari pt joc si pt victorie.

    cu 9 ani în urmă (28.10.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      lol
      nu e vorba de accidentari...
      de ce nu au fost adusi in vara jucatori pe pozitiile 4 si 5?
      ai avut doar 2 jucatori pe 5 (tibarna si mcghee schimbat mai apoi cu pantic) si unul singur pe 4 (krapic)...
      cam putini oameni mari, nu crezi?
      a cui crezi ca e vina?
      managementul nu are nicio vina, nu-i asa?

      sa fim seriosi! si-au dat cu stangul in dreptul cat pentru toate celelalte sezoane adunate!

      cum poti sa crezi ca poti juca un sezon intreg doar cu 3 oameni pe pozitiile inalte? subotic, gutoaia si pasca nu sunt aproape de aceste pozitii nici daca ia vrea... pop e dezastru.

      au fost tinuti atatia ani jucatori gen, hora, pasca, pop,in loc sa il tii pe torok - jucator tanar de lot national...

      dar, noah, accidentarile sunt de vina... clar, daca nu ai cu cine sa ii inlocuiesti - lotul e subtire pe pozitiile mai sus mentionate

      rusine conducerii pentru ca se ascunde dupa degete si nu recunoaste campania gresita de transferuri din vara!!!

      ei sunt sfinti, nu au gresit!

      cu 9 ani în urmă (28.10.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    achizitii
    De la inceput vreau sa punctez ca nu vreau sa iau apararea conducerii sau sa le gasesc circumstante, vorbesc doar dpdv al suporterului :
    1. stiu ca s-a incercat pastrarea lui Nicoara dar nu s-a putut pt ca nu a vrut Titus, nu conducerea (se stiu motivele);
    2. Franklin vroia sa plece de un an, pt ca asa e stilul lui, se plimba din tara in tara o data la 2-3 ani (unii zic ca tot "sexul slab" ar fi de vina dar nu cred)
    3. Dennison a plecat nu pt bani ci pt ca a vrut un campionat mai puternic; aici cred ca trebuia insistat si facut tot posibilul sa fie pastrat;
    4. Comagic si Hallik nu erau jucatori asa importanti ca sa fie retinuti in lot;
    5. in locul lui Franklin a venit Hatten care e un transfer foarte bun;
    6. in locul lui Nicoara a venit Krapic pe care de asemenea il consider un jucator foarte bun;
    7. pt ca aveam nevoie de un jucator roman a fost adus Gutoaia - transfer bun;
    8. pt pivot s-a gresit cu McGee, s-au reorientat pt Pantic care nu e un pivot rau dar nici extraordinar; poate dupa ce se pune la punct fizic va arata mai bine, oricum mie nu imi displace Pantic;
    9. deci aveam 3 jucatori straini din lotul vechi care dadusera randament bun si am adus inca 3 straini; pt pozitia 4 si 5 nu prea erau solutii de jucatori romani iar pt straini nu mai era loc
    10. pastrarea in lot a lui Hora, Pasca si Pop s-au pastrat pt a avea jucatori platiti cu bani putini pt antrenamente; Torok nu era un jucator ieftin si in acest sezon ne-ar fi ajutat dar in sezonul trecut sau cel anterior crezi ca ar fi prins echipa?
    Per ansamblu eu nu vad chiar o campanie gresita. E adevarat, si asta s-a discutat mult aici, ca aveam probleme la pozitia 4 dar pivot roman eu zic ca nu era cazul sa transferam. Deci sinugrul punct slab a ramas : un roman pe pozitia 4.
    Asta e parerea mea si repet, e parerea unui suporter nu a unui specialist.

    cu 9 ani în urmă (29.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!