Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Sperăm să obținem măcar o victorie în primele două meciuri”

Eduard Popa

Eduard Popa
27.05.2019

Cristian Achim: „Sperăm să obținem măcar o victorie în primele două meciuri”

Campioana en-titre CSM CSU Oradea va căuta să își apere titlul în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, în compania celor de la CSU Sibiu. 

Antrenorul campioanei, Cristian Achim, a vorbit despre această finală:  „Vom avea fără îndoială două meciuri extrem de dificile la Sibiu. Sibiul este echipa cea mai fizică din campionat şi partidele cu ei sunt de fiecare dată foarte solicitante sub acest aspect. Publicul lor pune o mare presiune pe adversar şi acest lucru poate să conteze într-o finală”, a spus Achim. 

Antrenorul bihorenilor susține că va încerca să obțină măcar o victorie pe terenul adversarului: „Noi vom juca aşa cum o facem de fiecare dată, pentru a câştiga. Sperăm să obţinem măcar o victorie în primele două meciuri. În ceea ce priveşte şansele celor două finaliste, eu crec să sunt egale, de 50-50 la sută”, a mai spus antrenorul campioanei, pentru jurnalbihorean.ro.

Cât despre o posibilă revanșă după înfrângerea suferită în finala Cupei României, Achim a spus: „Eu nu sunt de acord cu o astfel de abordare, a revanşei. Ne dorim să câştigăm şi atât. Nu ne gândim la revanşă, dorinţa de victorie este aceeaşi, indiferent de adversar sau de alte circumstanţe. La fel ne-am dorit şi în finala din Cupa României, pe care am pierdut-o însă din cauza oboselii acumulate în meciul anterior, cu Clujul”, a mai explicat antrenorul CSM CSU Oradea. 

Prima partidă a finalei LNBM se joacă astăzi, de la ora 18:00, cu casa închisă. Meciul va fi transmis și pe Digi Sport 4. 

*foto: CSM Oradea facebook

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    Thunder
    "Zeus" Achim şi-a pregătit câteva arme de neoprit: "tridentul-american" Barnette-Watson-Richard, "troiţa-slavă" Markovic-Zekovic-Pasalic şi "fulgerul-lituanian" Valeika! Dacă mai punem la socoteală "armada-română" alcătuită din: Bobe-Gavrilă-Fometescu-Petrescu înţelegem de ce Sere va afişa la Sibiu un calm "olimpian". Suntem pregătiţi pentru ce e mai bun: rămânem Campioni!

    cu 4 ani în urmă (27.05.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    @
    Simpatic.
    Altfel, cred ca numai calm nu va fi Sere :)
    Este o finala pe care eu personal am așteptat sa o vad. Oradea pleacă favorita prin prisma valorii individuale a jucătorilor. Sa joci cu o rotație din 7 străini (l-am inclus și pe Watson, intelegetivoi) buni spre foarte buni plus Nicolescu suna foarte bine. Sunt foarte multe guri de foc, practic în atac cu greu poți să-i oprești, iar dacă pot fizic sa facă fata Sibiului, atunci șansele lor cresc și mai mult.
    Sibiul devine extrem de periculoasa dacă poate sa-și impună jocul sub panou și sa ducă apărarea la nivel maxim și măcar 2 jucători sa marcheze de la distanta.
    La Sibiu este foarte greu sa joci ca adversar și asta poate fi un atuu important de luat în seama pt Sibiu.
    Deși recunosc ca dintre finaliste simpatizez mai mult cu Sibiul, pronosticul meu este 3-1 Oradea.

    cu 4 ani în urmă (27.05.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    end of game
    Mai sunt de jucat inca sase minute bune si deja meciul e gata, am batut!

    cu 4 ani în urmă (27.05.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    uff
    Bine ca s-a terminat meciul, nu mai suportam prostiile comentatorului Emil-Pile-Habarnam...

    cu 4 ani în urmă (27.05.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Achim
    Stie maestrul ce zice.....doar novicii isi rad in barba....a paguba se pare!

    cu 4 ani în urmă (27.05.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    comentator varza...ca de obicei
    comentariu la alt meci, prost si deplasat.....tipic emil hosu lonign, care vede mereu alt meci, comentator tvr....trebuie precizat ca sa se justifice mediocritatea!
    Bravo Digi, contracteaza cat mai multi din afara sa poata fi injurati tvr.....buna strategia

    cu 4 ani în urmă (27.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!