Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cu Martinic de neoprit, CSM învinge Ploieștiul

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.10.2012

93 - 80
24-25, 19-18, 26-16, 24-21 
  Statistică  

CSM București a produs supriza zilei de miercuri din cadrul etapei a III-a a LNBM. Deși cotați cu a doua șansă datorită rezulatului și jocului prestart contra Timișoarei, bucureștenii au învins campioana CSU Ploiești cu 93 – 80.

După egalitatea de la pauză, 43-43, echipa antrenată de Hristu Șapera s-a desprins la 10 puncte diferență la finalul sfertului 3 și a reușit să controleze și ultima perioadă pentru a obține a doua victorie a sezonului. Martinic&Co au reușit un run de 6 – 0 în ultimele 2 minute ale sfertului 3care a continuat cu încă 5 puncte înscrise consecutiv în primul minut al următoarei perioade.

Goran Martinic a fost de neoprit. Conducătorul de joc al CSM-ului a marcat 34 puncte, reușind 8/10 la aruncările de 2 puncte, 2/6 la cele d etrei și 12/13 libere.

Jevohn Shepherd, aflat la al doilea său meci în LN, a marcat 27 puncte, a interceptat 6 mingi și a avut procentaje de 61.5% la aruncările de două puncte și 84.6% (11/13) la libere.

Ivan Bosnjak a marcat 16 puncte și a recuperat 4 mingi, iar Virgil Căruțașu a prins 11 mingi la panou și a pasat decisive de 5 ori, fiind liderul echipei sale la acest capitol.

Cu 24 puncte și 14 recuperări, Darius Hargrove a fost cel mai bun jucător al Ploieștiului. Cătălin Burlacu și Aleksandar Vlahovic au înscris câte 15 puncte, iar Vladimir Tica 14. Ultimul a reușit 5 recuperări, la fel ca Virgil Stănescu, în timp ce Burlacu și-a trecut în statistică cu una în plus.

Municipalul a marcat mai bine din interiorul semicercului de 2 puncte, 53.6% față de 47, au pierdut duelul recuperărilor, 35 la 44, dar au transformat cele 14 mingi pierdute de ploieșteni în 10 intercepții.

Ploieștiul are, după 3 etape, o singură victorie și 2 înfrângeri, în timp ce CSM a contabilizat doar un singur meci pierdut. În weekend, în runda a IV-a, prahovenii vor juca pe propriul teren cu Energia Rovinari, iar Municipal se va deplasa la Mediaș.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe DaKoS :

    Meci
    Meci mare facut de CSM pe fondul unui meci extrem de slab al celor de la Asesoft. Au jucat chiar mai slab decat au facut-o contra Muresului.

    cu 11 ani în urmă (17.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    :))
    Ce frumooooooos!!!! Asehotii la a doua infrangere consecutiva. Prins cu candidatura la Parlament Sebi Ghita nu mai are timp sa se ocupe de arbitri? ;)

    cu 11 ani în urmă (18.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!