Stiri Cupa României Masculin

Cupa României - Programul primei manșe a sferturilor de finală

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.03.2019

Manșa tur a sferturilor de finală din Cupa României la Baschet Masculin se dispută miercuri, 13 martie. În această fază a competiției intră și primele patru clasate în campionatul trecut. Cele opt echipe din sferturi sunt cele care au făcut parte din grupa valorică A în prima fază a sezonului regulat din actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Duelul dintre SCM Timișoara și Dinamo Știința București deschide ziua turului din sferturile cupei. Va fi singura partidă netransmisă dintre cele patru. Confruntările dintre BC CSU Sibiu v SCMU Craiova și CSM CSU Oradea vs Steaua București vor putea fi urmărite pe Digi Sport 3. Partida dintre U-BT Cluj și BCMU FC Argeș Pitești va fi transmisă în direct pe canalul de youtube al federației.

Programul turului din sferturile Cupei României:

13.03 CS SCM Timișoara vs Dinamo Știința București 17:00 Constantin Jude   Detalii
13.03 BC CSU Sibiu vs SCMU Craiova 18:15 Transilvania Sibiu Digi Sport 3 Detalii
13.03 U-Banca Transilvania Cluj vs BCMU FC Argeș Pitești 19:00 Polivalenta Cluj-Napoca FRB TV Detalii
13.03 CSM CSU Oradea vs Steaua București 20:00 Arena Antonio Alexe Digi Sport 3 Detalii

Dinamo Știința București și Steaua București sunt în a doua grupă valorică în faza a doua a sezonului regulat, dar au parte de aceleași reguli ca și adversarele din Grupa Roșie în ceea ce privește jucătorii autohtoni și numărul maxim de străini.

Manșa retur din sferturi va fi la mijlocul săptămânii viitoare. Conform programării inițiale, în aceste zile ar fi trebuit să se dispute dublele manșe din turul 3, iar turul 4 să aibă loc în luna aprilie, dar între timp s-a modificat. Final 4-ul Cupei României Masculin este programat pentru 17 și 18 aprilie. 

*foto: Federatia Romana de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!