Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dajana Butulija și Brittany Denson, jucătoarele meciului pentru Universitatea Cluj în meciul 3 al finalei cu Sepsi

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.04.2017

Universitatea Cluj a cedat meciul 3 al finalei cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, 68-72, într-un meci în care s-a putut baza cu adevărat doar pe două baschetbaliste, Dajana Butulija și Brittany Denson. Cele două au marcat împreună 44 de puncte din totaul de 68 al întregii echipe, respectiv au avut la eficiență 50 din totalul de 69. 

Butulija a fost prezentă pe parchet 35 de minute, iar oboseala și-a spus cuvântul pe final, atunci când câteva greșeli din partea ei au fost decisive în perspectiva rezultatului final. Cu toate acestea însă, fără prestația ei generală, Universitatea Cluj nu reușea să se lupte cu Sepsi până la final. Dajana a încheiat partida cu 20 puncte marcate, 3 recuperări, 5 pase decisive, 4 intercepții, dar și 6 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 22 de unități. 

De cealaltă parte, Brittany Denson a avut un meci infernal sub panou cu puternicele jucătoare de la Sfântu Gheorghe, însă s-a descurcat mai mult decât onorabil. Eliminarea acesteia din finalul meciului a contat pentru Universitatea, care nu a mai avut om la recuperare și la luptele de sub panou. Denson a fost cea mai bună jucătoare de pe parchet aseară cu 24 de puncte marcate, 7 recuperări, 2 pase decisive, 2 capace, 1 intercepție și o minge pierdută cu 28 în dreptul productivității. 

Cele două baschetbaliste străine au primit ajutor pe teren de la colegele Andra Mandache (9 puncte, 7 recuperări), Nicole Dixon (7 puncte), Taneisha Harrison (7 puncte) și Gabriela Irimia (1 punct). 

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    DA,BUTULIJA SI DENSON AU FOST CELE MAI BUNE DIN ECHIPA CLUJANA!SINT JUCATOARE,CARE AR PUTEA EVOLUA SI IN ECHIPA SEPSI SIC,AVAND CALITATI DE REALE CAMPIOANE!FELICITARI!

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!