Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dalibor Djapa ar putea evolua în partida a doua cu CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.04.2017

BC Mureș Târgu Mureș a pierdut confruntare inaugurală a seriei cu CSU Sibiu cu scorul de 76-66. Mureșenii au făcut o primă repriză bună, la capătul căreia aveau 3 puncte avantaj. A urmat un sfert trei de coșmar, iar apoi deznodământul a fost unul nefericit pentru formația lui Szaszgaspar Barnabas.

La acest prim joc din playoff, BC Mureș nu s-a putut baza pe serviciile lui Dalibor Djapa. Pivotul sârb a suferit o accidentare la gambă și nu s-a pregătit foarte mult în ultimele două săptămâni. Chiar și așa, antrenorul Szaszgaspar Barnabas speră să-l poată folosi pe pivotul sârb la meciul de vineri:

„Noi spera să-l avem și Djapa vineri. Medicii nu i-au dat acceptul pentru astăzi, este accidentat de două săptămâni. Avem mare nevoie ca vineri să-l avem pe teren” a declarat Szaszgaspar Barnabas imediat după primul meci.

BC Mureș a suferit la recuperarea ofensivă în primul meci de la Sibiu. „Tigrii” au prins doar 8 mingi la panoul advers și au permis adversarilor 16 recuperări ofensive.

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!