Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Este un rezultat comparabil cu cel de la handbal, unde Vâlcea a învins CSM București”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
13.10.2018

Olimpia CSU Brașov a câștigat cu 80-74 acasă cu CSM Satu Mare în etapa a 2-a din Liga Națională de Baschet Feminin. De la gazde cinci jucătoare au evoluat peste 37 de minute și jumătate, în timp ce la oaspete limita maximă a fost de 33 de minute. Antrenorul brașovencelor, Dan Calancea, s-a declarat mândru de realizarea fetelor sale și a reamintit diferența mare de buget dintre echipa sa și vicecampioană.

„Am demonstrat de foarte multe ori în ultimii ani că nu banii joacă în baschet. Sunt mândru de ceea ce au realizat fetele. Și cele care au fost pe parchet și cele care au luat loc pe bancă merită felicitate. Este un rezultat comparabil cu cel de la handbal, unde Vâlcea a învins CSM București. Diferența dintre noi și Satu Mare este enormă din toate punctele de vedere, buget, lot, rotație. Cu atât mai mare este această victorie. Le-am spus feteleor când am plecat din vestiar că va câștiga echipa care își va dori mai mult, așa cum a spus Alina Podar la conferința de presă dinaintea partidei. Noi am fost acea echipă”, a declarat antrenorul Dan Calancea după meci, citat de mytex.ro.

Pentru Olimpia CSU Brașov a fost primul meci în această ediție de campionat și prima victorie. Sătmărencele au jucat pentru prima dată în deplasare în această stagiune și au suferit prima înfrângere după trei victorii pe teren propriu, două în cupă și una în campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!