Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Vreau să le felicit pe fete pentru ceea ce au realizat”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.01.2015

Dan Calancea, antrenorul Olimpiei CSU Brașov, a ținut să felicite prestația echipei sale care a trecut pe propriul teren de Phoenix Galați, o partidă care a contat pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Antrenorul a fost impresionat de primul sfert reușit de fetele sale dar și de jocul defensiv făcut pe întreaga perioadă a jocului:

„Fetele au făcut un prim sfert de excepție, poate cel mai bun din acest sezon. La un moment dat, deși nu este indicat pe începuturile de meci, fetele au făcut și spectacol. Am avut o cădere în sfertul doi, care pe undeva era normal. Din fericire după pauză am jucat exact așa cum trebuia și ne-am apropiat victoria. Din nou am reușit să marcăm foarte multe puncte și acest lucru mă bucură. Astăzi am făcut însă și un joc defensiv foarte bun. Vreau să le felicit pe fete pentru ceea ce au realizat. Urmează un meci foarte greu la Sfântu Gheorghe împotriva unei echipe care se va bate la titlu în acest sezon. Nu vom merge la Sfântu Gheorghe cu capul plecat și ne vom bate pentru fiecare minge. Vreau să le mulțumesc spectatorilor care au venit în număr mare la sală și ne-au susținut pe tot parcursul jocului. Cred că faptul că publicul a început să vină la sală, este cel mai mare câștig al nostru după aceste patru jocuri din acest an” a declarat Dan Calancea conform paginii oficiale de pe un site de socializare a Olimpiei CSU Brașov.

Dan Calancea se află la cârma Olimpiei CSU Brașov din septembrie 2011. Antrenorul a bifat 121 de partide pe banca formației de sub Tâmpa și are un record de 57 de victorii și 64 de înfrângeri. În acest sezon, Olimpia CSU Brașov a ajuns la 13 victorii și 7 înfrângeri în Liga Națională de Baschet Feminin.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!