Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Cred că sezonul acesta sunt mult prea puternici pentru noi”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
15.03.2017

CSU Sibiu a pierdut pentru a patra oară în acest sezon în fața celor de la U BT Cluj-Napoca, cedând meciul tur din faza a doua a campionatului cu scorul de 92-75.

Antrenorul celor de la CSU Sibiu, Dan Fleșeriu a tras concluziile la finalul confruntării, spunând că jucătorii săi au căzut psihic în fața jocului bun prestat de clujeni.   

„Clujul a marcat extraordinar de bine cu prea mulți jucători ca să-i putem opri. Noi nu avem o echipă care să marcheze foarte bine de afară și dacă apărarea nu ne merge șansele noastre sunt extrem de mici de a câștiga orice meci, cu orice echipă. Nu cred că băieții au arătat oboseală astăzi, au arătat doar că au căzut puțin mai ușor psihic în urma jocului foarte bun prestat de Cluj”, a declarat antrenorul lui CSU Sibiu.

Întrebat dacă echipa sa așteaptă să învingă Clujul în play-off, tehnicianul sibian a spus că se îndoiește că formația antrenată de Mihai Silvășan va pierde vreo partidă în acea fază a campionatului.   

„Clujul este o echipă extrem de greu de bătut și mă îndoiesc că vor pierde vreun meci în play-off, indiferent cu cine vor juca. Evident că de fiecare dată când jucăm cu ei ne propunem victoria, suporterii ne împing de la spate și pentru ei cele mai importante meciuri ale sezonului sunt meciurile cu Clujul. Dar cred că sezonul acesta sunt mult prea puternici pentru noi. Poate că, o dată, sezonul acesta vom reuși, totuși, să-i prindem pe picior greșit și nu vor valorifica atât de mult aruncările de la distanță. Doar în cazul acesta avem șanse”, e de părere Dan Fleșeriu.

Antrenorul lui CSU Sibiu a vorbit și despre locul din clasament al formației sale, precizând că nu este un scop poziția secundă.

„Cred că astăzi coborâm de pe locul doi și nici nu ne-am propus neapărat locul doi. Am fost aici mai mult conjunctural, pentru că Steaua a pierdut meciuri. Noi ne-am văzut constant de treaba noastră, am reușit să câștigăm multe meciuri și n-am făcut în general greșeli, cel puțin la meciurile de acasă, cu echipele mai slab cotate decât Clujul și Steaua. Dar trebuie să fim realiști, Clujul, Steaua și Oradea sunt echipele favorite pentru a câștiga campionatul anul acesta”, a conchis Dan Fleșeriu.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    O declaratie coerenta si de bun simt dupa un astfel de meci. Mergem inainte. Mai sunt 6 meciuri tari, iar probabilitatea de a aluneca in clasament este mare, dupa ce am vazut in cele 3 meciuri de azi, desi nu mai jos de locul 4, un loc poate mai "adevarat" pentru noi. Hai CSU.

    cu 7 ani în urmă (15.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    Fleseriu
    Respect Dan Fleseriu!!! Intotdeauna face declaratii de bun simt si in plus e un antrenor bun. Cine ar fi crezut la inceperea campionatului ca Sibiul va fi pe locul 2 dupa prima parte?

    cu 7 ani în urmă (15.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!