Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „E bine că venim acasă cu o victorie din aceste trei meciuri”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.03.2017

CSU Sibiu a obținut a treia victorie din Top 6, după ce a învins pe BC Timișoara cu scorul de 90-85. Este al patrulea success al sibienilor în fața celor de la Timișoala în actuala ediție de campionat, fiind, de altfel, prima victorie din cele trei deplasări consecutive efectuate de CSU Sibiu în decurs de o săptămână. 

„A fost un meci extrem de greu, după două înfrângeri în care nu ne-am menajat deloc jucătorii și în care am irosit multă energie. Am intrat slab în joc și s-a văzut că băieții sunt obosiți. Acest lucru s-a văzut și la punctele luate, pentru că noi ca echipă avem o medie sub 75 de puncte. Astăzi am încasat 85. Dar nu pot să fiu decât bucuros pentru victorie și îi felicit pe băieți pentru că în repriza a doua au găsit energie și au luptat să înscrie mai mult decât adversarii. Echipa de anul acesta este una mai puțin spectaculoasă și cu un profil defensiv, dar astăzi a fost primul meci în care am găsit soluții, chiar dacă apărarea nu a funcționat. Cred, de asemenea, că faptul că am stat în această perioadă  în deplasare și nu am făcut drumul acasă, a fost decisiv pentru meciul de azi și ne-a ajutat enorm. E bine că venim acasă cu o  victorie din aceste trei meciuri, pentru că  în prima grupă valorică, victorile sunt greu de obținut. Obiectivul nostru era două victorii din trei, dar trebuie să fim realiști și să înțelegem că Oradea și Cluj sunt în acest sezon imposibil de învins”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui BC CSU Sibiu.

În urma acestui rezultat, sibienii au urcat pe locul doi în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita lui Steaua CSM EximBank. Partida se joacă sâmbătă, 25 martie, de la ora 18 și nu va fi televizată.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Declaratii
    Dane tot respectul pentru munca ce o depui aici dar cateodata nu pot sa inteleg aceste declaratii, pana acum doar Clujul era invincibil , acum apare si Oradea in ecuatie. Inteleg ca e si asta o metoda de a lua presiunea de pe jucatori in cazul unor infrangeri dar totusi sa declari mereu asta mai mult demoralizeaza.

    cu 7 ani în urmă (22.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!