Stiri Cupa României Feminin

Dan Fleșeriu: „Ne așteaptă un meci mai greu decât ar fi fost dacă păstrau aceeași structură”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
05.10.2016

 

CSU Sibiu joacă diseară, de la ora 19:45, returul cu Dinamo din Cupa României. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu crede că pe jucătorii săi îi așteaptă un meci dificil, având în vedere că Dinamo și-a schimbat zilele trecute antrenorul și nu a avut ocazia să studieze noul sistem de joc al advsersarilor.

„Returul se anunță unul cel puțin interesant, din punctul meu de vedere, pentru că cei de la Dinamo au un antrenor nou și, probabil, au avut suficient timp să schimbe o mulțime de lucruri, și în strategia de abordare a jocului și unele combinații. Vor face poate apărări noi, pe care noi nu am avut ocazia să le cercetăm, să facem scouting, deci ne așteaptă un meci mai greu decât ar fi fost dacă păstrau aceeași structură. Totuși, va depinde doar de noi, cât de serios vom aborda acest meci pentru a ne califica mai departe”, a spus Dan Fleșeriu.

Antrenorul lui CSU Sibiu a mai spus că Bogdan Popescu este incert pentru meciul de diseară.

„Băieții noștri sunt apți, cu o singură excepție, Bogdan Popescu, care nu știu dacă va putea să joace pentru că este accidentat și este în tratament. Să sperăm că până la ora meciului toți ceilalți vor fi apți de joc”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Meciul dintre CS Dinamo București și BC CSU Sibiu va fi transmis în direct pe Digi Sport 3.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!