Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Pe finalul jocului au fost mult faze în care am fi fost îndreptățiți să primim faulturi”

Eduard Popa

Eduard Popa
18.05.2019

Dan Fleșeriu: „Pe finalul jocului au fost mult faze în care am fi fost îndreptățiți să primim faulturi”

dan fleseriu craiova sibiu

 CSU Sibiu a suferit o înfrângere neașteptată pe terenul celor de la SCM U Craiova, în meciul 3 al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 81-79.

Mai multe decizii ale arbitrilor au creat tensiune pe finalul partidei. După meci, antrenorul galben-albaștrilor, Dan Fleșeriu, a vorbit despre înfrângerea cu Craiova, prestația arbitrilor din finalul partidei și despre faptul că mai mulți jucători ai săi s-ar fi accidentat:  

„Nu am fost aproape. De fapt am fost foarte departe. Am început meciul foarte moi. Ei au avut acea trăsărire de orgoliu la care mă așteptam și pe care am tot anunțat-o. Din păcate nu am avut răspuns în primă fază la ea. Am arătat destulă voință, motivație și calitate a jocului să putem reveni de la 14 puncte, ceea ce cred că este extrem de greu cu o echipă precum Craiova.

Pe finalul jocului am meritat să mergem în prelungiri, dar din păcate pe finalul jocului au fost mai multe faze în care am fi fost îndreptățiți să primim câteva faulturi.

Sper să terminăm seria duminică. Din păcate avem cel puțin trei jucători accidentați de care nu știu dacă vor putea juca duminică, din cauza jocului pe care arbitrii l-au lăsat.”

Meciul 4 al seriei dintre SCM U Craiova și CSU Sibiu va avea loc duminică, 19 mai, de la ora 16:45.

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!