Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Pe mine mă bucură acest nivel de agresivitate, acesta este baschetul modern”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
12.03.2017

 

CSU Sibiu a trecut de BCM U Pitești cu scorul de 84-76 la capătul unui meci în care galben-albaștrii au condus și cu 20 de puncte. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a spus că a fost greu ca echipa sa să păstreze acest avantaj până la final, rotația de jucători fiind extrem de scurtă.

Tehnicianul sibian a vorbit și despre nivelul de agresivitate arătat de formația sa în meciul cu Piteștiul, spunând că îl bucură modul în care baschetbaliștii săi au jucat în această partidă.

În schimb, antrenorul celor de la BCM U Pitești, Hristu Șapera, declara imediat după finalul meciului că „Sibiul a făcut K1 în prima repriză”.

 

Ați obținut a treia victorie în fața celor de la BCM U Pitești în acest sezon. Cum vine acest succes? 

Mai puțin contează că e a treia victorie împotriva Piteștiului, cât de mult contează că am reușit o victorie după înfrângerea de la Steaua. Jucătorii au arătat un nivel de agresivitate mare și au demonstrat că nu suntem echipa de anul trecut care se mulțumește cu locul 6, ci chiar ne dorim mai mult. Atunci când ne iese și jocul, câștigăm. Nu e obligatoriu să câștigăm de fiecare dată, dar datoria noastră e să facem maximul posibil în fiecare meci. Așa am făcut și la Steaua, atât am putut. Astăzi am reușit să menținem agresivitatea pe tot parcursul meciului, deși ne-am relaxat la 20 de puncte, și le-am permis să vină din spate. Cu o rotație scurtă nici nu poți ține 20 de puncte permanent.

 

Antrenorul celor de la Pitești, Hristu Șapera, acuza un nivel de agresivitate ridicat din partea sibienilor. Cum comentați?

Pe mine mă bucură acest nivel de agresivitate, acesta este baschetul modern. Același tratament l-am primit și noi la Steaua, am învățat din meciul acela și sper să menținem acest nivel și la meciurile care urmează, deși este greu pentru că avem jucători care nu mai sunt la prima tinerețe și nu este ușor, pentru ei, să se apere așa agresiv, uneori pe tot terenul.

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu joacă în deplasare cu U-BT Cluj-Napoca, miercuri 15 martie, de la ora 17, partida urmând să fie transmisă în direct pe Digisport.

 

 *foto: Ana-Maria Mătușoiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Rotatie !!!
    Daca nici in meciurile astea nu primesc minute restul romanilor atunci cand ? Pacat...

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Doar asa poti forta...
    ...un loc mai bun in PO... dar cu ce pret?!?!?! Rupi jucatorii un meci apoi utmatorul nu ai cu cine juca. De asta spun ca nu ai cum face fata la PO fara o rotatie buna... Si atunci cum poti spera la mai mult?!?!?

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Get used to it
    Asta e Fleseriu, asa joaca el. Eu deja nu ma mai mir. Sunt onsa curios cum va juca cu U. Povesteam cu un prieten, ar trebui sa fie unul fara mari obiective pentru noi, ar trebui odihniti niste titulari pentru meciul cu Oradea, daca ne dorim podiumul. Eu unul as juca fara Hardy pe foaie, Saunders in locul lui, iar Popescu si Lalovic la minim. Dar asta sunt eu, habar nu am cum va face Fleseriu, sunt doar curios...

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Realism...
    ...vorbim dupa ce iesim din PO... pana atunci succes si cat mai mult si frumos baschet! Fa tu calcule...eu ma bucur de baschet!

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!