Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sperăm la un meci bun și chiar la o victorie”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
18.03.2017

CSU Sibiu joacă astăzi în deplasare la Oradea, partida contând pentru etapa a V-a a fazei a doua a campionatului.

Antrenorul celor de la CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, speră că jucătorii săi vor reuși să obțină o victorie pe terenul campioanei, pentru a-și consolida locul trei în clasament.   

„Va fi un meci care va putea rezolva ecuația locului din clasament, pentru că o victorie ne-ar asigura locul trei, înainte de PlayOff, în condițiile în care ar trebui să mai facem una sau două victorii. Dacă vom pierde, va trebui să mai câștigăm mai multe meciuri pentru a ne menține pe 3. Evident, suntem conștienți că Oradea are o echipă extrem de bună iar înfrângerile cumulate până acum se datorează, în special, participării în Champions League. În plus, anul acesta Oradea, alături de Cluj și Steaua, este pretendentă la titlu. Dar toate acestea nu ne împiedică să sperăm la un meci bun și chiar la o victorie, la ei acasă”, a spus Dan Fleșeriu.

Partida dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu demarează la ora 19.

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    csu sibiu
    Noi ar trebui sa jucam baschet si nu sa facem calcule...si mai cred ca CSM Oradea la ora actuala este mai puternica decat CSU, cel putin pe teren propriu este extrem de greu sa-i invingi, mi-as dori mult ca baietii sa ma contrazica azi. Si chiar nu inteleg de ce nu se transmite meciul asta la TV,ce politica au cei de la Digi, mai ales ca sunt si sponsorii oradenilor. Oare nu pot suporterii oradenii sa faca...o transmisie pe net, ceva? salutari de la Sibiu, cel mai bun sa invinga!

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Transmisia pe net....mai greu
      Dificultatea nu e atat de ordin tehnic, cat juridic.
      Digi are contract cu FRB, implicit exclusivitate,' pentru transmisiuni directe ale meciurilor din competitiile patronate de FRB.
      Daca eu, Ixulescu, transmit real-time un meci pe YouTube, comit o infractiune. Pot fi actionat in instanta de FRB, Digi chiar You Tube. Ultimul inchide si canalul pe care am transmis.
      Poate ca daca transmisia ar fi defazata cu 5-10 minute, n-ar mai fi o infractiune....nu sunt sigur. Ar fi insa un pic aiurea pt. ca tot fanul e cu ochii pe real-score de pe FIBA via FRB.
      Legat de politica Digi cu transmisiile, cred ca e problema de "hardware" , insuficient ca sa faca fata si la Play Off-ul din "Sportul cu balonu rotund" ( ca, deh, "baschetu sa joaca cu mingiia...." :) )
      Asta e Football rules.

      cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      ?
      De ce nu se da macar pe Digi Oradea!??

      cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Calculele ne termina...
    Anul trecut au fost facute calculele, ne feream de Craiova... si ne-am luato inca din prima faza de la Cluj...
    Anul acesta daca este la fel dl Fleseriu??? Ne ferim de unii, ne-o luam de la altii... Lasati calculele, jucati acel baschet frumos de echipa pe care il stiti cel mai bine!

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    jucatori
    Popescu mai are de gand sa joace ? Din pacate Dragoste nu este o solutie pentru 1. La Cluj sa pierdut total. Nu este capabil sa duca mingea. Este doar un aparator si atat. Ar trebui lasat pe banca Popescu 2 meciuri sa se odihneasca.
    Cred ca a inceput cu vechiile obiceiuri. Toata lumea le stie.

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    Popescu
    In ultimele meciuri, cel putin in deplasare Bogdan este mana moarta, oare ce se intampla cu el, s-a acumulat oboseala? e vorba de altceva? Asteptam o reactie de orgoliu din partea lui pentru ca in ultimele doua meciuri din deplasare a ramas dator....chiar avem nevoie de acel Bogdan pe care il stim, adica luptator si ambitios...si il asteptam si pe Saunders sa ne arate ca stie baschet.

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Saunders
    Va placut ?

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Popescu...si vechiurile obiceiuri
    Cam asta face el in PO daca nu ii convine noul contract pe anul urmator...asa face mereu pentru ca isi cunoaste bine valoarea....

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!