Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Urmează un nou meci greu, împotriva uneia dintre candidatele la titlu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.04.2018

BC CSU Sibiu se deplasează la Oradea pentru duelul cu CSM CSU, la patru zile de la victoria înregistrată pe teren propriu cu CSM Steaua EximBank. Despre jocul din Arena Antonio Alexe a vorbit antrenorul formației sibiene, Dan Fleșeriu. Tehnicianul a subliniat importanța partidei, dar în același timp spune că se confruntă cu ceva probleme de sănătate la nivelul lotului de jucători.

„Urmează un nou meci greu, împotriva uneia dintre candidatele la titlu, în acest an, un meci în care noi vom face tot posibilul să suplinim jucătorii accidentați în meciul cu Steaua. Am mai avut situații de genul acesta și jucătorii noștri au făcut eforturi să joace, chiar dacă nu au fost 100%. Sunt convins că vom depune tot efortul și sperăm să facem un joc bun în primul rând. Dacă vom reuși și o victorie, vom avea o șansă imensă de a ne păstra unul dintre primele două locuri la finalul Top 6” a declarat Dan Fleșeriu pentru site-ul oficial al BC CSU Sibiu.

Trupa condusă de Dan Fleșeiriu a reușit să învingă pe CSM CSU Oradea în ambele confruntări din acest sezon, 73-72 respectiv 83-76.

foto: CSU Sibiu/Dragoș Dumitru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!