Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu despre așteptările de la sezonul 2018/2019: „Am tot fost în semifinale”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
02.02.2019

În urma victoriei de pe terenul campioanei en-titre, BC CSU Sibiu a ajuns la un scor general de 13-4, cu 30 de puncte accumulate, clasându-se astfel pe primul loc în clasamentul LNBM.

În cadrul conferinței de presă de după meciul contra CSM Oradea, Dan Fleșeriu a vorbit despre experiența anterioară a echipei sale, în ceea ce privește fazele finale ale campionatului: „În primul rând să ajungem în finală. Noi am tot fost în semifinale în ultimii ani, unde am pierdut fie cu Steaua, fie cu Oradea. Am suferit anii trecuți din cauza rotației mici, deoarece în playoff meciurile se succes cu repeziciune, iar pe noi ne-a afectat acest lucru.

Tehnicianul liderului speră, ca în acest an soarta jocului să fie în favoarea lor și spune că, „eu cred că în acest an avem o rotație care ne îndreptățește să credem că vom face o treabă mai bună și sper să ajungem de data asta în finală. Iar de acolo cred că orice este posibil. Oricare echipă ajunge în finală cred că are șanse egale cu adversarul să cucerească trofeul.”

BC CSU Sibiu se află în acest moment pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin și este singura echipă neînvinsă pe teren propriu în această ediție de campionat. Pentru sibieni urmează partida de pe teren propriu contra SCM U Craiova.

 

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!