Stiri Juniori U17 Masculin

Dan Fleșeriu va conduce naționala masculină U20 în vara lui 2019

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.03.2019

Luni, 25 martie, a avut loc la sediul Federației Române de Baschet ședința Consiliului Director, în urma căreia au fost propuși și stabiliți antrenorii echipelor naționale de juniori, U16, U18 și respectiv U20.

Propunerile au fost făcute de antrenorul federal Claudiu Fometescu și au fost stabilite următoarele nume:

- feminin: Mădălin Piperea (U16); Nedeljko Lazic (U18); Cătălin Tănăse (U20);                            
- masculin: Branko Ciuc (U16); Hristu Șapera (U18); Dan Fleșeriu (U20);

Pentru naționala U20 au fost propuse mai multe nume pentru funcția de antrenor și astfel a fost nevoie de vot pentru a se decide viitorul tehnician. S-au consemnat următoarele: Dan Fleșeriu – 4 voturi, Răzvan Cenean – 3, Milan Sokic – 2 voturi.

Dan Fleșeriu este un antrenor cu experiență atât în baschetul feminin cât și în baschetul masculin. Antrenorul se situează alături de BC CSU Sibiu pe prima poziție în Liga Națională de Baschet Masculin.

România va participa cu echipele de juniori la Campionatele Europene Divizia B. De asemenea, țara noastră va organiza la Oradea Campionatul European U18 – Divizia B, în perioada 26 iulie – 4 august. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!