Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu, demis de la clubul ce îi poartă numele!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.06.2014

Situaţie extrem de interesantă la Timişoara. Dan Ionescu, tehnicianul din ultimii cinci ani al grupării ce îi poartă prescurtarea numelui, BCM Danzio, a fost demis de la cârma echipei bănăţene. Conform site-ului sportvest.info, tehnicianul care s-a aflat alături de formaţie în ultimele trei sezoane a fost trecut pe linie moartă. Pe lângă demiterea din funcţie, consemnată la finalul precedentului sezon, Ionescu a pierdut şi funcţia de preşedinte, ocupând din luna februarie doar postura de vicepreşedinte.

Membrii Consiliului Director au votat pentru schimbarea clubului după 5 ani. I-am mulțumit domnului Dan Ionescu pentru munca sa. A avut rezultate, însă în viața oricărei echipe vin și momente de schimbare. El va rămâne vicepreședinte în continuare la Danzio”, a afirmat președintele clubului, Marinco Lazarov, pentru sursa mai sus citată.

Motivele principale ce au stat la baza acestei rupturi sunt legate de lipsa de transparenţă a fostului tehnician-preşedinte.

Am demnitate, plec de acolo unde nu sunt dorit. Plec satisfăcut de rezultatele obținute cu bani puțini. Mi-am făcut treaba. Am înființat această echipă după 12 ani de inactivitate de baschet feminin în Timișoara. Ne-am calificat 4 ani la rând în play-off și o dată am reușit locul 4. Am cucerit titlul național la Under-23” a punctat și antrenorul Dan Ionescu.

Întrebat ce va urma pentru BCM Danzio Timişoara, Marinco Lazarov a declarat că deocamdată se încearcă mai multe soluţii pentru atragerea mai multor sponsori.

Nu știm bugetul în clar. Teoretic la 1 iulie vom primi 200.000 de lei de la Consiliul Local și de la Consiliul Județean. Mai avem promise și ceva rectificări în luna august și în paralel încercăm asocierea cu Primăria Timișoara și căutăm ceva sponsori. Dacă am reuși toate acestea am avea un buget sănătos. Nu ne facem probleme cu banca tehnică, din iarnă tot primim autopropuneri de antrenori.

Cert este că vor rămâne în lot Stoiedin, Zidaru, Ardelean și Sasebeș, Steiner, Neagu, iar dintre straniere și Pesovic. O să aducem și 3 jucătoare cu experiență în limitele care ni le permitem pentru că nu putem promite salarii mari cum fac alte cluburi. Reunirea va avea loc probabil la începutul lunii septembrie și în premieră vom organiza un turneu amical înaintea de startul sezonului.

*declaraţii preluate de pe site-ul sportvest.info

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!