Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon rămâne jucătorul lui CSM Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.07.2014

Daniel Dillon și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea și va evolua și în sezonul 2014-2015 sub bagheta lui Cristian Achim. Australianul a parafat o înțelegere cu formația bihoreană valabilă pentru sezonul viitor. Daniel Dillon va petrece astfel a treia stagiune în baschetul românesc.

Daniel Dillon a fost o piesă de bază din angrenajul propus de Cristian Achim sezonul trecut. Extrema ce măsoară 1.93 metri a reușit să devină cel mai bun marcator al sezonului 2013/14 pentru CSM Oradea. În LNBM, Daniel Dillon a evoluat în 37 de partide și a avut medii pe meci de 13.5 puncte, 3.7 recuperări și 3.7 pase decisive. În Cupa României, acolo unde CSM a pierdut finala, australianul a avut medii 14.3 puncte, 4.7 recuperări și 4.2 pase decisive.

Sportivul australian a evoluat și în EuroChallenge pentru CSM Oradea. Jucătorul care poartă numărul 12 a jucat în toate cele 6 partide al orădenilor din competiția europeană. Dillon a reușit să contabilizeze în medie pe meci 9.7 puncte, 4.3 recuperări și 2.3 pase decisive.

CSM Oradea este singura echipă pentru care Daniel Dillon a evoluat în afara Australiei la nivel de seniori. Dillon a absolvit în 2008 la Arizona University după care a revenit în baschetul din țara natală. În Australia, acesta a jucat pentru South Dragons, Sandringham Sabres, Cairns Taipans, Waverley Falcons și Melbourne Tigers.

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    veste buna
    Salutare... Intr-adevar o veste extrem de buna pentru CSM. Mai ales in ideea continuitatii si strategiei pasilor marunti. Sigur, mai avem nevoie si de Sean si de inlocuitori mai buni pentru Will si Titus pe 1 si 4. Posibil ca "lipsa" stirilor in ultima perioada despre lotul CSM-ului insemna ca Serban si Cristi isi masoara bine mutarile si m-ar bucura sa fie asa. Aceasta veste a s-a meritat sa fie asteptata atata vreme. Welcome back Danny!

    cu 9 ani în urmă (21.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      de ce "s-a meritat" si nu "a meritat"?

      cu 9 ani în urmă (21.07.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    :)
    ... thanks teach' :)

    cu 9 ani în urmă (21.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Sper ca nu te-am jignit, nu asta mi-am dorit! Pur si simplu este o formulare care pe mine personal ma zgarie pe retina, asta si "decat cartofi" Respect!

      cu 9 ani în urmă (21.07.2014)
    • CSM CSU Oradea Tomy:

      no harm... no foul :)
      Nici o problema. "Thanks teach" e un "multumesc" pe bune. Chiar apreciez sugestii de imbunatatire, oriunde, oricand si pentru orice subiect (inclusiv vocabular / gramatica).

      cu 9 ani în urmă (21.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      De apreciat! Si eu accept dar cu conditia sa nu fie facute atunci cand interlocutorul ramane fara replica!

      Respect!

      cu 9 ani în urmă (21.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ce-mi mai plac datatorii de minus......

      cu 9 ani în urmă (21.07.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!