Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Tudosă a semnat cu CSM Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.06.2013

Daniel Tudosă a semnat un contract cu CSM Oradea, valabil pentru sezonul competițional 2013/14. Sportivul în vârstă de 26 ani, sosește de la BC Timișoara.

Născut pe 12 iulie 1987 și înalt de 1.81 metri, Tudosă este fundaș și a fost legitimat cu scopul de a avea o variantă în plus pentru poziția 1. De-a lungul carierei Daniel a mai jucat pentru Dinamo București, CSM București și BC Mureș.

Pe parcursul sezonului 2012/13 a bifat 27 prezențe în Liga Națională. El a început la Târgu-Mureș, însă la jumătatea sezonului regulat a fost implicat într-un schimb de jucători care l-a readus la Timișoara în schimbul lui Dan Păltinișanu. Dani a avut medii statistice de 1.9 puncte, 0.9 pase decisive. 0.6 recuperări și 1.9 la eficiență cu procentaje de 54% la aruncările de două puncte, 26% la trei puncte și 100% la linia de pedeapsă și o medie de 7:33 minute pe meci.

Tudosă evoluează în primul eșalon baschetbalistic al țării din anul 2006. Cel mai bun rezultat obținut este câștigarea Cupei României în 2010, alături de Elba (actuala BC) Timișoara.

Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!