Stiri

Danilo Mijatovic continuă alături de MZT Skopje

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.07.2015

Danilo Mijatovic va evolua și în stagiunea următoare în Macedonia la MZT Skopje. Jucătorul sârb în vârstă de 32 de ani a început sezonul 2014/2015 în România la BC Timba Timișoara după care în partea a doua a sezonului s-a transferat în Macedonia.

Alături de MZT Skopje, Danilo Mijatovic a câștigat campionatul Macedoniei după o finala cu Kumanovo, încheiată cu scorul de 3-0 la general. Extrema de forță din Serbia a jucat 15 partide în sezonul trecut pentru MZT Skopje în care a adunat medii de 8.3 puncte și 4.8 recuperări.

La Timba Timișoara în stagiunea trecută, Mijatovic a jucat 23 de partide în care a avut medii statistice de 13.4 puncte, 5.5 recuperări și 1.7 pase decisive. Evoluțiile sârbului nu au ajutat formația de pe Bega să se salveze de la retrogradare.

Danilo Mijatovic va participa cel mai probabil în Liga Adriatică alături de MZT Skopje. Sportivul a mai jucat în cariera sa la Vojvodina Novi Sad, Spartak Subotica, Radnicki în Serbia și în Polonia la Anwil Wloclawek.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!