Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danilo Mijatovic, „double-double” pentru Timba Timișoara în jocul de la Cluj-Napoca

Dan Oancia

Dan Oancia
01.02.2015

BC Timba Timişoara a avut parte de un meci în care a trebuit să muncească serios pentru a-şi asigura victoria. Împotriva celor de la Universitatea Cluj-Napoca, grupare care este clasată pe ultima poziție a clasamentului Ligii Naționale, doar cu înfrângeri pe linie, „urșii” au câștigat cu scorul de 71-62

Danilo Mijatovic a fost din nou unul dintre cei mai importanți jucători trimiși pe parchet de antrenorul Bogdan Murărescu. În cele 36 de minute în care a evoluat, acesta și-a trecut în cont un „double-double”, cu 12 puncte, 11 recuperări și cinci pase decisive. A avut un procentaj de 100% la aruncările din interiorul semicercului, cu patru din patru trecute prin inel. Pus la linia de libere, din șapte încercări a transformat 4 (57%). Cel mai bun marcator al Timbei în partida de ieri a fost americanul Bluntt, care a terminat cu 20 de puncte, șasde recuperări și o pasă decisivă. A avut un procentaj de 60% la aruncările de două puncte (3/5), în timp ce de „afară” a transformat în puncte jumătate dintre încercări (4/8).

Hall a contribuit la zestrea timișorenilor cu 18 puncte, urmat de Miskovic și debutantul Vinson, cu câte 6 puncte, lista fiind completată de Filip, autor a 3 puncte. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!