Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove: „Steaua e o echipă bună, dar putem lupta împotriva lor dacă jucăm la fel de bine”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
24.02.2017

Craiovenii dau piept cu Steaua CSM EximBank la o săptămână după ce s-au confruntat și în sferturile de finală ale Cupei României. SCM U Craiova a pierdut partida de la Sibiu la o diferență de 20 de puncte (83-63), însă cel mai bun marcator al oltenilor în meciul din Final 8, Darius Hargrove, e de părere că formația sa poate avea o șansă contra celor de la Steaua dacă va oferi un joc bun.

Jucați din nou cu Steaua, după ce săptămâna trecută v-ați întâlnit și în sferturile de finală ale Cupei României. Sunteți pregătiți pentru această confruntare?

Într-adevăr, jucăm din nou cu cei de la Steaua și sperăm că vom putea lupta împotriva lor.

Steaua ocupă locul doi în campionat, iar Craiova, în schimb, nu a avut un sezon prea bun până acum. Crezi că îi puteți, totuși, surprinde?

Steaua e o echipă bună, dar putem lupta împotriva lor dacă jucăm la fel de bine. Noi avem o echipă bună, iar asta se vede și în faptul că am pierdut la diferențe mici meciuri cu multe formații de top. Va fi o ocazie foarte bună pentru noi să jucăm din nou cu ei, să luptăm și să vedem care va fi rezultatul.

Este ultimul meci din prima parte a campionatului. Care sunt obiectivele voastre pentru cea de-a doua parte?

Obiectivul nostru este să luptăm pentru a prinde play-off-ul. Va fi greu, dar așa cum am auzit întotdeauna:  dacă nu este dificil, nu merită!

Partida dintre SCM U Craiova și Steaua CSM EximBank se joacă de la ora 17:15 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!