Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Dudzinski: "Trebuie neapărat să câştigăm pe teren propriu"

Eduard Popa

Eduard Popa
19.11.2016

 

steaua bc mures dudzinski
Steaua CSM Eximbank Bucureşti va primi vizita celor de la BC Mureş Târgu Mureş în etapa a noua a Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM).
 
Steliştii vin după o prestaţie foarte slabă în FIBA Europe Cup în compania celor de la Lukoil Academic Sofia. Elevii lui Claudiu Fometescu au pierdut cu 105-76 la Botevgrad şi au încasat a patra înfrângere în cinci partide. Unul dintre cei mai buni oameni din acest sezon ai roş-albaştrilor, David Dudzinski, a discutat despre meciul cu Academic Sofia dar şi despre partida cu BC Mureş:
 
A fost o înfrângere foarte dură cu Academic Sofia. Am fost în ambele situații în astfel de meciuri şi vă pot spune că cea mai bună mişcare este să uiți cât mai repede de ultimul meci. Am avut probleme pentru că nu am reuşit să obținem aruncări bune, nici nu am reuşit să recuperăm şi atunci ne-am expus foarte uşor la contraatacuri. Dacă vom reuşi să executăm cum trebuie în ofensivă, atunci nu vom avea probleme. Ne aşteptăm ca Mureşul să vină foarte motivați pe terenul nostru şi noi va trebuie să îi depăşim din acest punct de vedere. Trebuie neapărat să câştigăm pe teren propriu.

 David Dudzinski este cel mai bun marcator al Stelei în LNBM, cu 15,9 puncte pe meci, alături de 5,7 recuperări şi 2,6 pase decisive în 7 partide disputate până acum în acest sezon.
Partida dintre Steaua CSM Eximbank Bucureşti şi BC Mureş Târgu Mureş va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, la ora 19:00, în Sala Regimentului de Gardă din Capitală. Partida va putea fi urmărită pe canalul de YouTube al echipei Steaua
*foto: sportpictures.eu

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!