Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

De ce nu se ține ASG 2018

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.01.2018

Iubitorii baschetului feminin nu vor avea parte în acest an de un AllStar Game cu jucătoarele angrenate în Liga Națională a fetelor. Deși ambele turnee finale se joacă la Sfântu Gheorghe, va fi organizat doar AllStar Game-ul masculin.

„Referitor la All Star Game feminin - în acest an s-a decis să nu mai fie organizat... Urmează să se stabilească în perioada următoare un alt format pentru baschetul feminin pentru sezonul 2018/2019”, a fost răspunsul primit de la Tiberiu Rist, Director Comunicare-Media în cadrul FRB.

În calendarul pentru acest sezon, AllStar Game-ul feminin era trecut în data de 26 februarie. Acel Calendar Competițional al Sezonului 2017-2018 LNBF a fost publicat pe site-ul federației în 15 septembrie, când s-a efectuat a doua tragere la sorți pentru campionatul feminin. Final 8-ul Cupei României la feminin se va disputa în perioada 23-25, așa cum apare și în calendar.

De menționat că în 26 februarie va avea loc un eveniment important pentru baschetul masculin: meciul „Vulturilor” cu Italia, de la Cluj. 

*foto: Alina Cojocaru, captură frbaschet.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • zapacitu79 :

    :)
    Nici all starul masculin nu are căutate prea mare. După doua turnee de final 8 și all starul masculin cam Cata lume credeți ca mai mergea la sf Gheorghe și la cel feminin? Sa nu ne amăgim ambele all staruri din romania sunt niște chestii triste

    cu 6 ani în urmă (23.01.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      La Sfantu Gheorghe ar fi fost sala plina,nu ca la alte echipe!!Nu se organizeaza ASG doar din cauza faptului ca SEPSI SIC nu are adversare.Asa sa anulat si supercupa cu doi ani in urma,asa se incearca minimizarea suprematiei secuiesti in baschetul feminin!!SEPSI si in deplasare are spectatori si sustinatori mai multi ca localnicii !

      cu 6 ani în urmă (25.01.2018)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    raspuns
    Pai daca e mai mare deranjul... O luam pe ocolita dar din pacate asta e situatia. Baschetul feminin din Romania nu aduce interes. Si nu ca nu ar fi spectaculos etc ci cred din cauza tuturor problemelor si echipelor pierdute pe drum din ultimul timp

    cu 6 ani în urmă (23.01.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Singura cauza: domina secuii baschetul feminin !!!Probabil se vor orienta spre alte campionate,cum se intampla si in hochei !!Asa sustinem sportul de performanta,sportul la nivel inalt!!

      cu 6 ani în urmă (25.01.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!