Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DeAndre Mays: „Mă aștept să jucăm colectiv și să ne luptăm până la final”

Paul Olar

Paul Olar
04.03.2015

Retrogradați în eșalonul secund, baschetbaliștii Universității Cluj-Napoca nu vor să facă act de prezență în etapele rămase din Liga Națională.

Trupa ardeleană dă piept cu BCM U Pitești, iar DeAndre Mays prefațează jocul într-o declarație acordată site-ului nostru.Americanul recunoaște că încleștarea va fi crânenă, însă pune accept pe forța colectivă.

„Meciul de astăzi se identifică cu o luptă, în care va conta experiența și forța grupului. Va fi o provocare să vedem cum ne descurcăm în compania unei echipe de top din campionat. Mă aștept să jucăm împreună și să ne luptăm până la final. Dacă vom face acest lucru, rezultatele vor veni de la sine.”

Confruntarea dintre Universitatea Cluj-Napoca și BCM U Pitești este programată la ora 17:00. Transilvănenii ocupă ultima poziție, în timp ce elevii lui Hristu Șapera se clasează pe locul 6, cu un total de 30 de puncte.

*Foto: Cristian Cosma/cristi26.wordpress.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!