Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Debut promițător pentru Darrin Dorsey la U-BT Cluj Napoca

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
15.12.2018

U-BT Cluj Napoca și-a luat revanșa în fața militarilor, scor 73-81, după o partidă destul de echilibrată, desfășurată în sala Mihai Viteazu din Capitală.

La doar două zile de la venirea în România, Darrin Dorsey a jucat primele mninute pentru noua sa echipă, U-BT Cluj Napoca.

Americanul a debutat în partida contra CSA Steaua și a jucat 18 minute, timp în care a adunat 8 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru o cotă a eficienței de +6. Dorsey a marcat 1/3 de la 2 puncte și 2/4 de la 3 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!