Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Decizia CCCLT de a anula SuperCupa are la bază un memoriu inexistent

Andrei Firican

Andrei Firican
24.09.2015

Horia Păun la Arena de Baschet / Foto: Libertatea.ro

Situația se complică în cazul anulării Superi Cupei la nivel de baschet feminin, decizie dictată pe 16 septembrie de Comisia Centrală de Competiții Legitimări și Transferuri a Federației Române de Baschet. Total Baschet a continuat ancheta, iar sursele noastre indică că memoriul înaintat de CSM Târgoviște către FIBA, document ce a stat la baza motivării deciziei CCCLT de a anula Super Cupa, este inexistent

Aceleași surse ne-au indicat că CSM Târgoviște i-a remis lui Dikeoulakos o parte din datoria de 107.525 euro respectiv au plătit o parte din cea a sportivei Ivanka Matic de 33.250 euro, iar astfel gruparea din județul Dâmbovița va putea efectua transferuri internaționale. Interesant este că sumele de bani au fost achitate de CSM Târgoviște înainte ca CCCLT să anunțe anularea evenimentului.

Site-ul nostru a încercat să intre în posesia memoriului înaintat de CSM Târgoviște forului internațional, invocat de CCCLT ca element principal ce a stat la baza deciziei din 16 septembrie, însă președintele comisiei, Mihai Aldea, s-a opus solicitării noastre în timp ce managerul Marius Dobă a fost de negăsit.

Mai apoi redacția Total Baschet s-a adresat președintelui Federației Române de Baschet, printr-o serie de întrebări referitoare la legalitatea deciziei CCCLT cât și la memoriul înaintat de CSM Târgoviște. Asemenea clubului din Târgoviște, președintele Horia Păun a driblat întrebările pe tema Super Cupei și a memoriului, mărginindu-se a considera ca nefondate acuzele venite din partea clubului Sepsi SIC cu privire la imparțialitatea sa.

Miza pentru Sf. Gheorghe e să cîștige un trofeu. Miza FRB e să salveze o echipă de la dispariție - Horia Păun, FRB

Această decizie favorizează clar echipa din Tîrgoviște, care va participa la Campionatul Național, dar care, din cauza problemelor administrative, era foarte posibil să piardă această finală. FRB i-a scutit de o înfrîngere iminentă, dorind să le vină în ajutor - Aron Nemes, Sepsi SIC

Declarații oferite site-ului gsp.ro;

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!