Stiri

Dennis Schroder, cel mai bun marcator în victoria lui OKC de pe terenul lui GSW (Video)

Valentin Todea

Valentin Todea
22.11.2018

Golden State Warriors a ajuns la cea de-a patra înfrângere consecutivă în NBA, după ce a cedat pe teren propriu în fața celor de la Oklahoma City Thunder, scor 95-123. Lipsită în continuare de Steph Curry, DeMarcus Cousins sau Draymond Green, campioana en-titre NBA avea un deficit de 14 puncte la pauza meciului, 46-60. În ciuda unor perfomanțe bune din partea lui Kevin Durant sau Klay Thompson, ambii cu câte 27 de puncte marcate, GSW nu a reușit să revină pe tabelă. Chiar dacă Russell Westbrook a revenit pe parchet după o accidentare, germanul Dennis Schroder a fost principalul evidențiat de la Oklahoma și al meciului. Venit în vară la OKC, Schroder a reușit să marcheze în această partidă 32 de puncte, la care a adăugat 4 recuperări și 4 pase decisive, după ce a început partida pe banca de rezerve. Westbrook a încheiat partida în triple-double, reușind 11 puncte, 11 recuperări și 13 assist-uri.

Milwaukee Bucks a câștigat categoric disputa de acasă cu Portland Trail Blazer, scor 143-100. Giannis Antetokounmpo a fost cel mai bun om al meciului cu 33 de puncte, 16 recuperări, 9 pase decisive și 3 intercepții.

Luka Doncic continuă și el prestațiile remarcabile în echipamentul lui Dallas Mavericks, contribuind cu 21 de puncte, 9 recuperări, 4 assist-uri și 2 intercepții la victoria texanilor în meciul cu Brooklyn Nets, scor 119-113.

Marc Gasol a fost decisiv pentru Memphis Grizzlies în disputa cu San Antonio Spurs, câștigată de echipa spaniolului la doar un punct, 104-103. Gasol a marcat aruncările libere din finalul meciului care au făcut-o pe Memphis câștigătoare și a totalizat 20 de puncte și 10 recuperări.

Nemanja Belica a adăugat 18 puncte și 7 recuperări pentru Sacramento Kings în victoria cu Utah Jazz, scor 119-110. Nikola Jokic a ajutat-o pe Denver Nuggets să se impună în fața celor de la Minnesota Timberwolves, scor 103-101, după ce a contribuit cu 7 puncte, 12 recuperări și 10 pase decisive.

Houston Rockets a câștigat partida cu Detroit Pistons, scor 126-124, iar Clint Capela s-a remarcat cu 27 de puncte marcate, 15 recuperări și 4 capace.

Lituanianul Jonas Valanciunas a ieșit în evidență cu 24 de puncte și 13 recuperări în victoria lui Toronto Raptors în fața lui Atlanta Hawks, scor 124-108.

Charlotte Hornets a trecut de Indiana Pacers cu scorul de 127-109, confruntare în care Nicolas Batum a adăugat pe tabelă 11 puncte, reușind de asemenea 3 recuperări și 2 assist-uri.

*Foto: Oklahoma City Thunder facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!