Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby-ul Olteniei încheie sezonul regulat

Ionuț Greere

Ionuț Greere
31.03.2015

SCM Universitatea Craiova și Energia Târgu Jiu se întâlnesc mâine într-o restanță din prima etapă a returului. Partida a fost amânată de mai multe ori pentru că ambele echipe au fost angrenate în competițiile europene.

Partida va avea loc în Sala Polivalentă, iar startul este programat la ora 18.00. Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Bedif Sefer, Valentin Negrea și Cristian Trofim, iar comisar din partea FRB a fost desemnat Radu Bucezar.

Atât pentru Craiova, cât și pentru Energia, partida de mâine nu mai are nicio importanță. Pe de o parte, doljenii au irosit orice șansă de a mai prinde un loc de play-off, în timp ce gorjenii au asigurată poziția a 4-a din clasament.

În meciul tur, în prima etapă a sezonului, Craiova s-a impus la Târgu Jiu cu scorul de 73-72, cu un coș marcat în ultima secundă de la mare distanță de Travis Bureau.

Istoricul confruntărilor directe este favorabil gorjenilor, care s-au impus în 9 din cele 15 partide disputate.Ultima victorie a Energiei la Craiova a avut loc pe 9 martie 2013, scor 84-83, Darby marcând de asemnea în ultima secundă de joc.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu sundance :

    eroare
    Meciul NU este decisiv, Energia va termina pe locul 4 indiferent de rezultat. Și dacă pierde, va ajunge la 14-10, la fel ca și Pitești, însă are avantaj în fața acestei echipe bifând două victorii împotriva lor în sezonul regulat.

    cu 9 ani în urmă (31.03.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fratejder:

      mare eroare
      Cu tot respectul mi se pare o eroare grosolana din partea unui site specializat de baschet. Stim cu totii de 3 zile clasamentul final al sezonului regulat si acum ne spuneti ca pentru gorjeni meciul acesta este decisiv..n-am cuvinte

      cu 9 ani în urmă (31.03.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      ...
      Ne-am obisnuit...

      cu 9 ani în urmă (31.03.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!