Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby-ul etapei are loc la Târgoviște

Paul Olar

Paul Olar
04.03.2017

Sala Sporturilor din Târgoviște găzduiește cel mai interesant meci al etapei. CSM-ul din localitate primește vizita lui ACS Sepsi SIC, într-o partidă ce va demara astăzi, la ora 18:00.

Formația pregătită de Zoran Mikes domină campionatul, din moment ce a bifat 21 de victorii și doar un rezultat negativ. De menționat faptul că înfrângerea lui Sepsi a fost consemnată chiar la Târgoviște, în toamna anului trecut. Gruparea din județul Covasna și-a ratat un prim obiectiv, fiind eliminată în Cupa României tot de CSM Târgoviște. Fetele lui Tănase au câștigat ulterior trofeul, în dauna Olimpiei CSU Brașov.

Dacă tot am ajuns la CSM, trebuie menționat faptul că dâmbovițencele sunt pe poziția secundă. Green și compania au bifat 16 succese și 6 rezultate negative. Ultima dată, CSM-ul a făcut un meci modest cu Olimpia CSU Brașov, în care a marcat doar 35 de puncte. De partea cealaltă, brașovencele au totalizat 65.

În schimb, ACS Sepsi SIC a învins fără probleme pe Universitatea Cluj-Napoca, scor 79-57.
Încleștarea din această seară va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Andrada Csender, Valentin Negrea și Vlad Potra.

*Foto: Szigyártó Szabolcs/Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!