Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Detalii despre biletele la All Star Game 2014

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2014

Organizatorii All Star Game 2014 au anunțat, prin intermediul site-ului u-mobitelco.ro, informații despre biletele de intrare la eveniment. Acestea se împart pe două categorii, după cum urmează:

CATEGORIA 1:
preț 100 lei (în sectoarele de jos ale sălii, DOAR în Tribuna B - sectoarele B1, B2, B3, B4, B5)

CATEGORIA 2:
preț 50 lei (în sectoarele de sus ale sălii, astfel: Tribuna A - sectoarele A6, A7, A8, A9, A10. În Tribuna B - sectoarele - B7, B8, B9)

Biletele vor fi puse în vânzare pentru public începând cu data de 10 aprilie în intervalul orar 10.00-18.00, la casa de bilete a Sălii Sporturilor Horia Demian.

Pentru abonații C.S. U-Mobitelco Cluj din actualul sezon competițional, biletele vor fi puse în vânzare în 8 și 9 aprilie, în intervalul orar 9.00-16.00, la secretariatul clubului.

Abonații care nu au posibilitatea de a-și achiziționa personal biletele pentru FR Baschet All Star Game, sunt rugați să trimită un e-mail la adresa office@u-mobitelco.ro cu datele persoanei care va ridica biletul în numele lor.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    100 de lei? enorm! adica dau 125 de lei pe abonament pentru un sezon intreg si 100 pentru o singura zi? Ma uit la televizor cu cateva baxuri de bere langa mine si cativa prieteni si mai dam si de 3 la cosul de gunoi cu dozele golite! Asta nu ii pret pentru un pseudo spectacol!

    cu 10 ani în urmă (09.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!