Stiri Liga I Masculin

Dinamo București a achiziționat un baschetbalist american, Demetrius Miller

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.07.2014

Formația de liga secundă, Dinamo București, l-a transferat pe conducătorul de joc american Demetrius Miller, după cum anunță site-ul universității Metropolitan State of Denver, gometrostate.com, acolo unde a absolvit sportivul în anul 2013.

Miller are 23 de ani și măsoară 1.85 în înălțime. În stagiunea 2013-2014, acesta a fost antrenor asistent al universității pe care a absolvit-o. Cu un sezon în urmă, 2012-2013, Demetrius Miller a avut medii de 13.8 puncte și 2.0 assist-uri pe meci. 

De notat este și faptul că, anul acesta, Demetrius Miller a reprezentat S.U.A la Campionatul Mondial de baschet 3x3 organizat în Rusia la Moscova. 

Sportivul de peste ocean va juca alături de Dinamo în Liga I. 

*Foto: mlive.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!