Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo a trecut de BCM U Pitești în primul meci de la Memorialul „Elemer Tordai”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.08.2015

Baschetbaliștii de la Dinamo București s-au impus în fața celor de la BCM U Pitești cu scorul de 72-69 în primul meci de la Memorialul „Elemer Tordai”. Turneul amical se desfășoară în Sala Transilvania din Sibiu. 

Primul sfert al confruntării s-a terminat la egalitate, 15-15, în timp ce actul secund a fost adjudecat de argeșeni cu 19-17. Astfel, la pauza mare, tabela din arena sibiană indica 34-32 pentru Pitești. Cea de-a treia secvență a meciului a aparținut tot celor de la Pitești, care s-au impus cu 17-12. Înaintea ultimelor 10 minute de joc, gruparea din Trivale conducea cu 51-44. Totuși, în actul decisiv bucureștenii au apăsat pedala de accelerație la maximum, reușind să câștige cele 10 minute cu un parțial de 28-18 și implicit confruntarea la 3 puncte diferență, scor final 72-69. 

Cei mai buni jucători din lotul lui Dinamo au fost Marinovic cu 17 puncte, respectiv Karolis și Sulovic, ambii cu câte 12 puncte marcate. De cealaltă parte, de la Pitești, Ronald Ross a terminat partida cu 28 de puncte și 7 recuperări, fiind urmat de Mladenovic cu 12 puncte și Vlaicu cu 11. 

În cea de-a doua zi a turneului de la Sibiu, Dinamo va întâlni de la ora 17:00 echipa Steaua CSM EximBank, în timp ce BCM U Pitești va da piept cu gazda CSU Atlassib Sibiu, începând cu ora 19:00.

Statistica detaliată a duelului dintre Dinamo și Pitești:


3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    BCM U
    Tianand cont ca a fost primul meci, nu puteam cere prea multe.Kuksiks abia a ajuns la echipa, lipsesc oamenii mari, Boborv plus un 4/5 care trebuie sa vina. Foarte buna evolutia lui Vlaicu, de Ross nu mai spunem nimic, ramane numarul 1. Am incredere ca vom face o figura foarte frumoasa sezonul acesta!

    cu 8 ani în urmă (27.08.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Mda
    Au fost niște decizii luate aiurea pe final și fără ele cred ca Piteștiul se impunea.

    cu 8 ani în urmă (27.08.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Incurajator
    Din ce vad am jucat cu romani cu peste 20 min mai mult decat Dinamo. In plus, am avut lipsa 2 jucatori titulari din rotatia de baza: Bobrov ( aflat la nationala Ucrainei ) si jucatorul pe care nu l-am achizitionat inca. Ross in nota obisnuita, ma bucur ca pivotii de misca bine.

    cu 8 ani în urmă (27.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!