Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo câștigă în ultima secundă amicalul cu Lukoil Academic Sofia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.09.2015

Dinamo București a câștigat partida amicală, jucată în propria sală în fața campioanei Bulgariei, Lukoil Academic Sofia. Echipa de la sud de Dunăre a partida încă din start și conducea cu 11-19 după primul act. Până la pauză dinamoviștii au mai redus din deficit și astfel se intra la cabine cu scorul de 29-34.

După pauză, bulgarii au intrat foarte montați pe parchet mărindu-și avantajul la 14 puncte, 41-55 după 30 de minute de joc. Dinamo a avut o revenire miraculoasă. A permis oaspeților să marcheze doar 13 puncte în ultimele 10 minute, ca în ultima secundă, Nenad Sulovic să aducă victoria cu un coș de 3 puncte. Astfel partida dintre Dinamo București și Lukoil Academic Sofia s-a încheiat cu scorul de 69-68.

Din lotul lui Dinamo pentru această partidă a făcut parte și Marko Sutalo. Fundașul ofensiv a participat alături de Bosnia și Herțegovina la EuroBasket 2015.

foto: RED Power is back (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!