Stiri Cupa României Masculin

Dinamo câștigă la o diferență de 7 puncte, dar Sibiul merge mai departe

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.10.2016

 

Dinamo a reușit să câștige partida cu CSU Sibiu, cu scorul de 83-76, dar galben-albaștrii merg mai departe în Final Eight-ul Cupei României. Galben-albaștrii au stat la adăpostul celor 18 puncte din tur, iar diferența de 7 puncte cu care dinamoviștii s-au impus nu a mai contat.

Oaspeții au început mai bine partida și păreau să nu aibă emoții, mai ales după avantajul pe care și l-au asigurat în manșa tur. Sibienii au câștigat sfertul inaugural al partidei cu 28-19, dar au lăsat garda jos în actul al doilea când timp de 4 minute nu au pus niciun punct pe tabela de marcaj. În schimb, gazdele au recuperat 10 puncte și au trecut la conducere: 29-28. Secvența secundă a fost câștigată de dinamoviști, care au intrat la pauză cu un avantaj de 8 puncte: 47-39.

Jucătorii conduși de pe banca tehnică de noul antrenor Eugen Ilie și-au adjudecat și sfertul al treilea și chiar au sperat într-o calificare în ultimele minute de joc, când conduceau cu 15 puncte diferență. Rămași cu un avantaj minim de doar 3 puncte, sibienii s-au văzut nevoiți să crească intensitatea ritmului de joc și au redus diferența. CSU Sibiu a fost învinsă la o diferență de doar 7 puncte și se califică în Final Eight-ul Cupei României.

Cel mai bun marcator al dinamoviștilor a fost Marko Sutalo, care a terminat partida cu 21 de puncte. Acesta a mai reușit trei recuperări și 4 pase decisive.

De partea cealaltă, cel mai bun realizator al lui CSU Sibiu a fost Bogdan Popescu. Deși incert pentru meciul de astăzi, fiind accidentat, jucătorul român a terminat partida în double-double, având medii statistice de 18 puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    O evoluție foarte slabă, as zice chiar îngrijorătoare. Apărare fără intensitate, cu aceleași capcane ineficiente, iar în atac fără viteza, fără idei, turnoveruri cu nemiluita...Si peste toate, fără Atitudine, cu ochii pe tabelă, făcând calcule meschine. Cu Oradea, nu avem nici cea mai mica sansa în felul ăsta.

    cu 7 ani în urmă (05.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    victorie
    Si totusi cred ca putem bate Oradea. Cit despre meciul cu Dinamo, a aparut aceea relaxare dăunătoare.de altfel,rămîne totusi o calificare.....HAI CSU!!!!!!!

    cu 7 ani în urmă (06.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!