Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Doar 7 echipe trimit jucători la All-Star Game

Eduard Popa

Eduard Popa
31.01.2018

lnbm all star game 2018

Luni FRB a anunțat componența celor două echipe care vor fi pe parchet la All-Star Game 2018, care se va desfășura pe 14 februarie, la Sfântu Gheorghe.

Echipa Nordului are în componență jucători de la 3 echipe. Șase dintre ei sunt de la U-BT Cluj-Napoca. Aceștia sunt Nandor Kuti, Rolland Torok, Giordan Watson, Lasan Kromah, Ousmane Barro și Zeljko Sakic. De asemenea, unul dintre cei doi antrenori ai echipei Nordului este Mihai Silvășan.

Alți patru jucători sunt de la CSM CSU Oradea: Andrei Mandache, Bogdan Nicolescu, Muhamed Pasalic și Goran Gajovic, cu Cristian Achim al doilea antrenor al echipei. Ultimii doi componenți ai echipei Nordului vin de la BC SCM Timișoara: Adrian Diaz și Mladen Jeremic.

Dacă U-BT Cluj domină echipa Nordului, Sibiul este echipa alfa în Sud. Dan Fleșeriu va avea de lucrat cu cinci dintre elevii săi la All-Star Game. Este vorba despre Mirel Dragoste, Monyea Pratt, Radu Paliciuc, Lawrence Kinnard și Tyler Laser. CSM Steaua are trei jucători la meciul-vedetă: Georges Darwiche, Dragan Zekovic și Cătălin Baciu. BCM U Pitești îi are pe Porter Troupe și Andriy Agafonov, dar și pe antrenorul Hristu Șapera, în timp ce Craiova este reprezentată de Ivan Siriscevic și Goran Martinic.

Drept urmare, nu mai puțin de 5 din cele 12 echipe nu au niciun jucător reprezentat la meciul vedetelor. Acestea sunt: Phoenix Galați, BC Mureș, Timba Timișoara, Poli Iași și Dinamo București.

Este adevărat, multe dintre aceste echipe au suferit modificări importante de-a lungul sezonului, pierzându-și principalii jucători (de exemplu Cameron Rundles de la Phoenix sau Deven Mitchell la BC Mureș), și nici nu au performat la nivelul la care s-ar fi așteptat.

Poate cea mai importantă concluzie pe care o putem trage este că discrepanța dintre echipele din vârful și cele din coada clasamentului este mai clară ca niciodată dacă privim la numele de mai sus.

*foto: Adrian Bugariu

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fan-atik :

    Doar o parere
    In acest moment baschetul romanesc e la pamant!
    Si cand ma gandesc ca, cu ceva timp in urma, toata lumea ii blama pe ASEHOTI ca furau. :))

    cu 6 ani în urmă (01.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      fanule din atic :)
      ce, nu furau asehotii? era doar impresia noastra, a invidiosilor?

      cu 6 ani în urmă (01.02.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fan-atik :

    hotul striga hotii
    Sunt de acord cu studentU.ASEHOTII furau, numai ca acum fura altii!Se vede clar cine fura, ACUM!

    cu 6 ani în urmă (01.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!