Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Cât timp mai există un singur suporter la sală noi vom continua să luptăm”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.09.2015

Deținătoarea Cupei României, Baschet Club Timișoara, se află într-o situație extrem de delicată, fiind la un pas de retragerea din toate competițiile din cauza problemelor financiare. Totuși, timișorenii vor fi prezenți azi pe parchet în compania celor de la Energia Târgu Jiu, în returul optimilor de finală din Cupa României. Antrenorul „leilor”, Dragan Petricevic, a transmis un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare în care îi îndeamnă pe timișoreni să fie aproape de echipă mai mult ca oricând. 

„Dragi TIMIȘORENI, dragi prieteni... Azi, joi, 24.09, la ora 18:00 în Sala C. Jude echipa de baschet BC TIMIȘOARA va juca returul Cupei României cu Energia Târgu Jiu. Ați citit sau ați auzit de problemele pe care le avem. Este adevărat, suntem foarte aproape să nu mai avem o echipă care va face performanță în acest sezon și care va reprezenta TIMIȘOARA în Europa. Este adevarat că există pericolul să luăm de la zero și în loc să atacăm trofee ajungem să ne luptăm să nu retrogradăm, dar mai este adevărat și încă un lucru: cât timp mai există un singur suporter la sală noi vom continua să luptăm. Eu personal vă rog să ne arătați azi că sunteți lângă noi, să veniți să ne susțineți dintr-un singur motiv, aici e vorba de o luptă pentru TIMIȘOARA. Azi trecem noi prin asta, mâine pot fi alte echipe în locul nostru, asta e. E doar sport, dar ce facem când vom dori să construim un spital din banii TIMIȘORENILOR și când va veni un »Nu aveți voie« de departe de la TIMIȘOARA? Și când vom dori un nou loc de joacă pentru copii, când vom dori să renovăm școlii? Trebuie să fim uniți, nu pentru că BC TIMIȘOARA trebuie susținută ca să învingă pe Energia Târgu Jiu, trebuie să fim uniți pentru că nimeni, niciodată, să nu mai spună »NU« TIMIȘOAREI”, a subliniat tehnicianul echipei bănățene. 

Timișoara a pierdut meciul tur de la Târgu Jiu cu Energia la 6 puncte diferență, 59-65, diferență care s-a consemnat în ultimele secunde de joc din cauza unor greșeli succesive ale elevilor lui Petricevic. Dacă vor reuși să treacă peste problemele din interiorul clubului, jucătorii Timișoarei vor avea de mult de muncă împotriva Energiei, încercând să răstoarne cele 6 puncte sau cel puțin să revină cât mai aproape de adversari, având în vedere că două echipe „lucky looser” avansează în faza sferturilor de finală. 

Confruntarea dintre BC Timișoara și CS Energia Târgu Jiu se joacă astăzi de la ora 18:00 în Sala „Constantin Jude”, intrarea la meci fiind liberă. Partida va fi transmisă de asemenea în direct de postul DigiSport 2. 

Citiți și:

Baschet Club Timișoara: „Facem apel la mediul de afaceri timișorean, să sprijine financiar clubul astfel încât tradiția baschetbalistică să nu fie întreruptă”

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    bravo petricevic
    noi te sustinem! ar fi pacat ca timi sa dispara de pe scena baschetbalistica din romania. la fel cum e pacat ca se finanteaza anumite echipe din alte sporturi de care dupa nu mai aude nimeni...cum a fost la fotbal urziceni.

    cu 8 ani în urmă (24.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!